He öyle oldu gülüm bu kadar mı koydu yazdıklarım vay arkadaş ne ezik varmış.Bildiğin suçlu psikolojisi zırvalamaya başladı
Koçum ben sana yerimi bildirim de sen ne yapabileceksin onu merak ettimDiğer tarafı trolleyerek yapay gündem yaratmaya çalışıyor (Fazla mı komplo teorisi oldu bu?) şunun ip adresinden yerini öğrenip eldeki verilerle kıyaslama imkanı yok mu?
Koçum ben sana yerimi bildirim de sen ne yapabileceksin onu merak ettim
Yoksa yoktur bekletmeye gerek yoktur
O zaman polise gideceksin ve başına gelen olayları anlatarak durumu anlatacaksın..
Koçum ben sana yerimi bildirim de sen ne yapabileceksin onu merak ettim
taureN gülüm sana neden özel mesaj yazamıyoz neyden korkuyorsun o kadar mı korktun.Koçum, bizi uğraştırma öde adamların parasını
Bende parasını vermediğim yakınına çok gülüyorum aklıma geldikçe.Gece gece ne güldüm ya
Ben yazıyorum çiçeğim, sen neden yazamıyormuşsuntaureN gülüm sana neden özel mesaj yazamıyoz neyden korkuyorsun o kadar mı korktun.
İçeriğin kısıtlıymış yawrum ondan mesajlar üzerinden yazdım alıcan mı yakının parasını diye ağlar durur şimdi o paramı vermediler diye.Ben yazıyorum çiçeğim, sen neden yazamıyormuşsun
Olum sen bir şerefine sahip çık ondan sonra konuş.karaktersize bak.
klavye arkasından kimseye küfür yollamıyorum ben.Şereften bahsetme.Gel yüzüme söyle bakalım.Bu üyenin ip sini bulsun bir hayırsever bakalım gerçekte neredeymiş.Olum sen bir şerefine sahip çık ondan sonra konuş.
Geliyorum özeline bekle ağlama burdan daha fazla.klavye arkasından kimseye küfür yollamıyorum ben.Şereften bahsetme.Gel yüzüme söyle bakalım.Bu üyenin ip sini bulsun bir hayırsever bakalım gerçekte neredeymiş.