guntouch 23 Ocak 2004 #81 vay koçum hoşgeldin!!yanlız sana direk söyleyim imlalara dikkat et yoksa yönetici ağabeylerimiz 😱 kapatabiliyorlar siteyi..Düzgün Türkçe lütfen Öperim evrimciğim
vay koçum hoşgeldin!!yanlız sana direk söyleyim imlalara dikkat et yoksa yönetici ağabeylerimiz 😱 kapatabiliyorlar siteyi..Düzgün Türkçe lütfen Öperim evrimciğim
guntouch 24 Ocak 2004 #83 Cenk hemen değiştir o resim nedir ya?Gerçi doğum günümde çektiklerimizden iyidir ama... 😆
M mind 25 Ocak 2004 #85 sanırım 1.chilekesh 2.deja-vu 3.seksendört 4.overdose 5.çakırkeyif..sanırım 🙂
evdeki_ses 25 Ocak 2004 #87 Evet böyle olacak galiba güntaç hayret yahu ben senin mesajı görmemişim kusuruma bakma,yaşlılık işte 😀 😀
Evet böyle olacak galiba güntaç hayret yahu ben senin mesajı görmemişim kusuruma bakma,yaşlılık işte 😀 😀
guntouch 26 Ocak 2004 #89 Ne demek kıvançcım ayıp ettin 😀 Gel arada sırada bizim foruma özletiyosun kendini 😆
anger_is_a_gift Çilekeş Vokalisti 26 Ocak 2004 #92 KIRMIZI demiş ki: benim ocakta yemeğim var çok oturmayayım 😛 Hepsini görmek için tıklayın... 31 ocakta mı 😛
KIRMIZI demiş ki: benim ocakta yemeğim var çok oturmayayım 😛 Hepsini görmek için tıklayın... 31 ocakta mı 😛
KIRMIZI 26 Ocak 2004 #93 anger_is_a_gift demiş ki: KIRMIZI demiş ki: benim ocakta yemeğim var çok oturmayayım 😛 Hepsini görmek için tıklayın... 31 ocakta mı 😛 Hepsini görmek için tıklayın... :dil :dil :dil abi istemiyosanız gelmiyim yani... hayır forumdaki diğer insanlara yazık... 😀 😀 😀
anger_is_a_gift demiş ki: KIRMIZI demiş ki: benim ocakta yemeğim var çok oturmayayım 😛 Hepsini görmek için tıklayın... 31 ocakta mı 😛 Hepsini görmek için tıklayın... :dil :dil :dil abi istemiyosanız gelmiyim yani... hayır forumdaki diğer insanlara yazık... 😀 😀 😀
guntouch 27 Ocak 2004 #94 Sağlam geyik dönüyor valla helal olsun size 😆 31 ocakta yemek unutulması şahane gerçekten :tap: 😆 sevgiler!
Sağlam geyik dönüyor valla helal olsun size 😆 31 ocakta yemek unutulması şahane gerçekten :tap: 😆 sevgiler!
lesclaypool 28 Ocak 2004 Konu Sahibi Konu Sahibi #96 hey ya🙂 yarin canerle caliscaz bizde🙂 haberiniz ola🙂