Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam ben rocco albümünüzü dinledim ve çok begendim fuckat çok duygusal buldum 😀
biraz belden aşağı ininiz lütfen 😀 :kicsalla
arkadaşlarla alacağız :?:
hem italyada da ünlü olmak istemez misiniz :?: :?:
hadi byee
Sevgili deprem..Tavsiyen için çok teşekkürler..
Bizim yaptığımız müzik genellikle ya çok neşeli yada çok hüzünlü.Ortası pek yok şarkılarda.Bunuda en güzel anlatan şeyin çakırkeyiflik olduğunu düşündük..Çünkü çakırkeyif olmanın hem mutlu hem hüzünlü olduğunu ve grubu güzel bir şekilde anlatacağı kanısına vardık hep beraber..Tavsiyelerin için tekrar teşekkür ederiz
Bana soracak olursanız Çakır Keyif ismi grupla tam tamına uyuşan bir isim.
Ben kendimden biliyorum, dinleyince çakır keyif oluyorum.
"Senin için çarpar bu kalp, sana vermek ister sonsuz ilgi..."
Ya sevgili caner SİVRİ misin???????????🙂
ne ciddi adammışsıda haberimiz yokmuş🙂
bak dökerim kirli çamaşırlarını ortaya🙂))
HADİ BANA DA BİRŞEY YAZ LÜTFEN
HATTA DÖV BENİ VE YERİME SEN GEÇ VOKAL YAP:🙂
HADİ ÇOK ÖPTÜM
Ah bu konu...
Lütfen herkes bir an önce kendine gelsin ortalık daha fazla kızışmadan önce...kızışırsa hoş olmaz dimi ama?Sözüm meclisten dışarı :?: :?:
Abi ben sivri ve anarsist bir insan degılım hatta ben ınsan... yok yok gercekten sıze mahcubum ben... abı bu aralar roxy ıcın calısıyoz o yuzden ben bende degılem bır ben gırdı benden ıceru so anlıcanız olay bole eger umduklarım olmazsa kendıme bır ımha yontemı bulup benden ıcerdekınıde benı de ortadan kaldırmayı dusunuyorum
HEMEN GORUSMEK DILEGIYLE
Canercim böyle ümitsiz görmek istemem seni eğer yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa söyle konuşalım gerçekten!!
mahçup olma olayını unut bence çünkü biz unuttuk...
Önemli olan burdan sonrası.
sevgiler