Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi bizim bu aralar ODTU konserimiz ve demo kayıtlarımız var cok yogunuz biliyorum sizi de zorda bıraktım bilmiyorum bizde yogun calısıyoruz... Abi en güseli benim bi cenk ten demoyu alıp calısmam olur!
Yaa gençler falanda aklıma bişey geldi siz Armağan çağlayan bide İzzet Öz'le mi ne onlarla görüşücektiniz, bi kaç sayfa önce yazışmıştık galiba???Nooldu foss mu çıktı futbola vermişsiniz kendinizi de 🙂🙂
Allah Allah bu bahar şenliği tarzındaki olaylarda alt grup falan olayıda mı var Bilkent'te?İstanbuldakilerde sırayla saate göre gruplar çıkıp çalarda o bakımdan sormak istedim..Aman bu sefer işin peşini bırakma guntouch sonra İzzet Öz olayına dönmesin..Başarılar..
Bilkent'in bahar şenliklerindede gruplar sırayla sahneye çıkıyorlar ancak bu gündüz programı için oluyor..
Gece programlarına ünlü gruplar getiriyorlar(Geçen sene athena gelmişti) bizde büyük ihtimalle alt grup olarak çıkacağız gece programına.Ancak daha öncede belirttiğim gibi sahne alacak astist 😀 henüz belli değil.
Sorma vadaa İzzet Öz olayı çok talihsiz bir sekilde gerçekleşemedi..
Damarımıza basma 😀😀
Sevgiler