S
s2740
yahu ben beğendim şahsen.ama klibin tek çirkin yanı o sarışın oğlan çocuğuydu.daha düzgün biri bulunabilirdi :roll:
Firewall demiş ki:Bu şehrin imkansızlıklarına rağmen bişeyler yapmaya devam ettiğiniz için sizleri tüm kalbimle kutluyorum dostlarım. Osmanın oyunculuğunu bende çok beğendim ayrıca, helal olsun !
calarsaatgitar demiş ki:Osman ve öbür erkek karakterin her şeyiyle tamamen tezat kişiler olmasına özen gösterdik. Bu arada ben Burçin'in oyunculuğunu beğendim yani soğuk, tepkisiz, yakışıklı, ağır karizma olan izleyicinin sevimli bulamayacağı birisi olmasını istemiştik. İlla ki kendinden bir şeyler katması yada değişik mimikler sergilemesi gerekmez bence bir oyuncunun oynadığı karakter öyle gibi zaten gibi gelioyr bana.Ayrıca o kadar buz gibi ve tepkisiz oynamakda bence beceri. Makyajın abartısınıda çoğumuz onu gördüğümüz için anlıyoruz ama klip Türkiye için çekildi.
Neyse bu arada davulcumuz Serhan yerine önümüzdeki Cumaretesi'ye kadar Göksu eşlik edicek.
calarsaatgitar demiş ki:Osman ve öbür erkek karakterin her şeyiyle tamamen tezat kişiler olmasına özen gösterdik.