Allah allaahh.. Bu çocuklara ait henüz bir konu başlığı olmaması çok ilginç geldi..yeni bi grup mu acaba? Dün gece ilk defa nöbet çıkışı Beri'de dinledik..Aslına bakarsanız ilk yarım saat bunlar ayar çekerken 'ulan yanlış geldik heralde,bu gece jazz falan çalcaklar,eve gitmeden uyuyacaz heralde' diye düşünmekten kendimizi alamadığım için arkadaşlardan özür diliyorum..İlk şarkı Cure-Love Song girmeleriyle bir anda biraya zam yapan Beri'ye olan kırgınlığımız son buldu..Acayip kalite çaldılar,helal olsun valla çocuklara..keşke bugün detone olsaydı diyen arkadaşlara da gecenin sonunda feci kapak oldu.. Solistin sesi acayip iyi,ne söylese yakışıyo mübarek..Davulda Serkan vardı..bak bi tek onu tanıyorum Detone'den..Ozan'da iyi çocuk ama Serkan'dan sonra Detone'de sanki bişeyler eksik gibiydi,dün nedenini daha iyi anladım,süperdi eleman..Diğer arkadaşların isimlerini bilmiyorum ama geri vokaldeki elemanda şirin bi çocuğa benziyodu,Erhan Güleryüz tripleri falan çok hoştu.. Neyse arkadaşlar olurda bu yazıyı okursanız söyliyim ki dün gece bizi ihya ettiniz.. Poormisguided Fool,Yellow,Aerials,Every breath you take,Love Song (aklıma bunlar geldi ilk anda) çok iyiydi..arada bimediğim bikaç şarkı daha çaldılar onlarda çok hoştu..ilk dinleyişte bi şarkıyı beğenmek kolay değildir takdir edersiniz..
Bu arada unutmadan Levent Yüksel'in Zalim muhteşemdi.Sırf onu dinlemek için haftaya cuma nöbet yok Beri'deyim.Biraya verdiğim paralar da helal olsun..
Elinize sağlık arkadaşlar güzel olmuş....
Bu arada unutmadan Levent Yüksel'in Zalim muhteşemdi.Sırf onu dinlemek için haftaya cuma nöbet yok Beri'deyim.Biraya verdiğim paralar da helal olsun..
Elinize sağlık arkadaşlar güzel olmuş....