selam...
serkan arkadaşımıza gruptan ve gelişmelerden haberler verdiği için teşekkür etmek lazım öncelikle çünkü o da olmasa gruptan başka kimsenin yazacağı yok 🙂 farkettiyseniz başta kendi kendimize yazışıp duruyorken serkan ve osman arkadaşlarımızın katılımlarıyla forumumuz daha bir canlandı. gerçi artık sen de olmasan serkan kime yazardık bu düşüncelerimizi bilmiyorum.
gelelim eleştiri ve öneriler köşesine 😀 daha önce de çok kez yazdığım gibi şarkı seçimleriniz çok güzel.. gerçi benim gönlüm ister ki başka hiç kimsenin çalmadığı, çalamadığı şarkılar da seçelim size ki çalarsaat farkı iyice çıksın ortaya. bir arkadaş yazmıştı, hani bar ortamı ve belirli bir çizgi var orda ama ben yine de gerek programın başında çaldığınız slowlara gerekse de coştuğunuz bölümdekilere daha büyük bir değişiklik öneriyorum. gerçi maalesef gelenlerin hepsinin anladığından da emin değilim ama türkçe parçalar yerine (çünkü artık herkes çalıyor ve sizin dışınızda bazı arkadaşların programları mor ve ötesi ya da duman konseri gibi olmaya başladı) şöyle bir dream theater, depeche mode gibi sağlam gruplardan şarkı seçseniz. tabii sadece türkçe parçalara eşlik edebilen zavallı insanlar için de birşeyler çalın ama bizi de düşünün 😉 çünkü, sizden önce sahne alan arkadaşlar çalıyo, verilen ara'larda yoğun istek üzerine dj çalıyo, bir de siz aynı parçayı çalınca, her ne kadar siz çaldığınız için keyifle de dinlesek, bir yerde aynı gece o parçayı 3-4 kez dinlemiş oluyoruz. bunun yerine önerilebilecek en iyi parçayı zaten çalıştığınızı yazmışsın, osman beyin keyfi lütfen bi gelsin de şöyle bir 3 doors down dinleyelim sizden. (şahsen ben blind guardian, breaking benjamin, crossfade gibi gruplardan parça bekliyorum 😀😀😀, bakalım süprizlerin içinden ne çıkacak.. haa ya da prodigy nasıl ???) Değişiklik deyince aklıma geldi, bugüne dek kimsenin söylemeye cesaret edemediği gruplara el atacaksak, gelin beni dinleyin portishead çalışın 😛
ayrıca bundan haftalarca önce "coming soon" dediğin web sayfası çalışmalarınız ne alemde bakalım ? hiç ses seda yok hala !!! merakla bekliyoruz bak... arkadaşlara tavsiye ettiğimiz zaman "bak bu da web sayfaları" diyebilelim, canımız istediğinde bir iki parçanızı dinleyebilelim.
bu arada merak ettiğim bir soru; yeni bir grupsunuz belki ama kendinize ait bir besteniz yok mu? Program başında ya da sonunda kendi parçanızı çalmak da ses getirebilir.
şimdilik bu kadar... devamı yarın... take care millet 8)