Çalar Saat

selam arkadaşlar..
Siteye girildiğinde görünen link sadece foruma aittir.diğer bölümler daha bitmedi .enkısa zamanda onlarda yer alıcak.forumda şu an kısa özgeçmişlerimiz var.site daha bitmediği için en azından bizim sitemizde yazışalım diye bu formu düzenledik,burdakini terk edeceğimiz anlamına gelmio..saygılar iyi bakin kendinize🙂

web sitesi

Arkadaşlar, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Siteyi ben hazırlıyorum. Bir sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.
samwise demiş ki:
Bir tek Görkem'in özgeçmişi yok forumda... 😛
Bu arada Görkem'in özgeçmiş(ler)ini de ekledik 🙂 Artık yavaş yavaş foruma katılmanızı bekliyoruz. Web sitesi ise yakın bir gelecekte karşınızda olacak. Görüşmek üzre! 😛

Çalar Saat meraklılarına duyurulur 🙂

Çalar Saat 18 Ocak'tan itibaren her salı Küçük parktaki Terminal'de..Program 21:00-01:00 arası diye biliyorum.

Ayrıca grubu Alsancak'ta dinlemek isteyenlere de bi haberleri var.Bunu da bırakayım grup üyeleri söylesin 😛

YENİ BAR PROGRAMIMIZ ŞÖYLE....!
SALI : TERMİNAL (BORNOVA/küçükpark)
ÇARŞAMBA : şu an bi sorun var belli olunca yazıcam
PERŞEMBE : BİOS (alsancak) 27 ocaktan itibaren...
CUMA : BERİ BAR (bornova/küçükpark)
CUMARTESİ : DUNGEON (bornova)
sağlıcakla kalın byes

Ne zamandır sizden dinlemek istediğim GUILTY yi de sonunda repertuara eklemişsiniz.henüz dinlemesem de eminim süper olmuştur..Teşşekkürler 🙂

selam... evet iki şarkı daha ekledik Guilty(the RASMUS) dışında Hero(Nickelback) ekledik. Bu arada bu çarşamba BERİ de olmıcas bi değşiklik oldu.Ama haftaya çarşamba ordayız haberiniz ola.Perşembe BİOS(ALSANCAK)dayız ilgilenenlere..bu arada kimse bişiler yazmıo gözümden kaçmiş değil :evil: :?: :!: saygılar..

Ben demiştim zaten 🙂 kendi sayfanıza açılan forumdan sonra sanki burası terk edilmiş gibi oldu ve günlerce yanıt da alamayınca ( en azından şahsen ben kendi webinize yazdıklarıma yanıt alamadım ) beklemekten vazgeçtim.
Programınızdan Dungeon çıkmış çok üzüldüm. Hayırlısı olsun, programınızın son şekli ne oldu şimdi peki ?

arkadaşlar, eski yazılan çizilenleri okudum şimdi. öncelikle belirtelim çalar saat fun'ı haline geldim artık. değişen prg'ın son durumunu ben de bekliyorum merakla. ayrıca açılıyor açılıyor denilen web-sayfasında forum'dan başka bişey halen açılmamış. mutlaka zaman lazımdır ancak şöyle bir resim görsek, bir demo falan dinlesek artık.. ne zaman bitecek bu sayfa yavv.. ben sizi genellikle dungeonda dinlerdim, şimdi nerde dinlicez peki? 😢

selam arkadaşlar.. Öncelikle sitemizin gecikmesi bizim elimizde olan bişi değil bu durumdan ben de hoşnut değilim bilesiniz.hala fotoğraflarimizi beklıyorus işalah gelecek gelmesse ben çekip koyacam valla artık sözz🙂
bu arada bizim programlarda bazi değişiklikler olup duruyo ama oturacak merak etmeyin..
mesela bu haftaki programı yazıyım ben size..
PERŞEMBE BİOS(alsancak)
CUMA BERİ(bornova/küçükpark)

haftaya da şöle oluyor.
ÇARŞAMBA BERİ
PERŞEMBE BİOS
CUMA BERİ
şimdilik böle ama SALI VE CUMARTESİ de program var onlar haftaya daha netlik kazzanır..saygılar 😉

şu programı değiştirip durmayın lütfen ya 🙂tam böyle gaza geliyoruz bu akşam beride çalar saat var diyip giriyoruz,yoksunuz..hayal kırıklığına uğratmayın arkadaşlar bizi.bu hafta kesin dinlemeye gelicez,çalar saat krizi geldi resmen 😛

selam arkadaşlar.. Program değişiklikleri için özürdileriz ama bizim elimizde değil nese biz mutluyus herşeye rağmen🙂
Bios programı valla ben ordaydım ve gayet eğlenceli çaldik 😉
Cuma BERİ çok kalabalıktı ve nefes almakta zorlandim bazen ve dört tişort değiştirdim terden geberiyodum :evil:
Bu arada bizi ilk defa dinleyen arkadaşlar oluyo bazen BERİ de olsun BİOS da olsun çok güsel tepkiler alıyorus herkese teşekkürler saygılar 😉 byes

Geri