L
lastsec
Üzerinde çalarsaat yazan elyapımı amfisi rüyalara giren grup..Başarılar dilerim,umarım albümünüz istediğiniz amaca ulaşır..(henüz dinleyemedim ama yakındır...)
olmayanzapin demiş ki:bir aksam dungeon ve ooze sokagında dolanırken afişini gördüm çalar saatin.ama ooze da da görmüştüm ekrandan ve inanamamıştım.fırtına öncesi sessizlik gibi oldu ve sasırdım çok ve çok da sevindim.en yakın zamanda albümü alabilmem dilegiyle.basarılar sürsün gitsin sonsuza uzansın,haksızlık karısmasın,çalar saat beni uyandırsın,uyanan ruhum da tarihe karıssın.seviyorum sizleri.hoş kalın.zinde kalın.🙂))))
boi-cott demiş ki:başarılı olacağınıza eminim arkadaşlar..rasgele...
release_ demiş ki:Bu gün afişi gördüm çok sevindim umarım dilediğinizden dahada güzel yerlere gelirsiniz KORSANA HAYIR diyerek en kısa zamanda albümü edinicem.Yolunuz daha da açık olsun.
NAZLIIIIII demiş ki:kaset cıkmıs. wala supriz oldu. basarılarınızın devamını dıler herseyın dusundugununuzden de guzel olmasını temennı ederım. tebrıkler
Soundmax demiş ki:Hayırlı olsun arkadaşlar, daha fazla izmir grubunu albümlenmiş olarak görmek dileğiyle. Kolay gelsin
minee demiş ki:Kasetiniz hayırlı olsun... Başarılar dilerim...