courgett demiş ki:aman arkadaslar calar saata qotu diyen kimse yoqtur işallah bence qrup tamaiylee mukemmlel hatırlıorum beri de cıktıqı zamanları hep qiderdim dinlemeye hele zalim sarkısını calar saatten dinlememiş varsa ayip ederlerr sewqilinden ayrılan qidip bi calar saattn zalim dinlesin ya bu qadarmı qusell olurr evet arkadaslarr muhaqqaq dinleyin tavsiyee ederim duyqu butunluqu yasarsınız solistimizi aqzına salık coq ii okuoo qrubuu qtrist ve davulcularıı satenn solemioorum onlarr muazzamm yanii
ewt..shaft konusunda düşüncelerimiz aynı...orada sürekli acil servis'i dinliyordum...hala cıkıyorlar mı bilmiyorum.ama inanılmaz sevindimm🙂hangi günler sahne alacaksınız!ilk fırsatta sizi dinlemeye gelicem ve sabırsızlanıyorum😉calarsaatgitar demiş ki:Shaft programı çok keyifliydi shaft gerçekten çok kaliteli bir bar... bugüne kadar sahne alan isimlerde çok önemli isimler ....Çalar saat bundan sonra düzenli olarak Shaft'ta program yapacak ... İlk olarak da yılbaşında Shaft' ta olacağımız haberini verelim...
Kocaeli' deki radyolarda da çalması çok güzel bir şey tabi şarkının ama zaten şarkı bütün radyolarda dönüyor şu anda......
orda olucaz...🙂(shaft'ta)-osman- demiş ki:arkadaşlar,bu cuma beri bardayız ertesi hafta cuma tekrar shaft'ta olacağız.Shaft programı 2 haftada bir olcak yani cuma günleri 1 hafta istanbulda olcaz 1 hafta izmirde olcaz ayrıca yılbaşında istanbul shaftclub'ta olacağız arzu eden herkezi bekleriz.saygılar.
trendfuck demiş ki:bir keresinde beri'de çalar saati dinlemeye gitmiştik.ardarda eye of the tiger,you give love a bad name ve sweet child of mine çalmışlardı.80ler fırtınası kopmuştu ortalıkta.ahh ahh neydi o günler? daha sonraları sweet child of mine istedik osman'dan her gidişimizde 100 kere 1000 kere ama çalmadı.istediğimiz şarkı da black metal olsa ulan altı üstü sweet child of mine işte. ordaki herkesin zevk alabileceği bir şarkı...öyle megadeth tshirtüyle sahneye çıkıyorsunuz da güzel şöyle elle tutulur şarkıları isteyince niye çalmıyorsunuz? görkeme de comfortably numb çalabilir misiniz diye sorduğumuzda tutmaz demişti.tutmasın kardeşim siz çalın ya...is this love ne mantıkla çalınıyor? ha içinde bolca love geçiyor millete gaza gelir bi bira alır bi sigara yakar diye mi cover yaptınız onu? artık iyice bi turk rock oldu repertuar.gitmiyorum da etmiyorum da izlemeye dinlemeye...