purplelife demiş ki:İlk defa 2005'te Ooze'de dinlediğim performanslarını acayip beğendiğim grup. Albumünüz hayırlı olsun. başarılar diliyorum..
teşekkürler umarım albümü dinlemişsindir 😀
purplelife demiş ki:İlk defa 2005'te Ooze'de dinlediğim performanslarını acayip beğendiğim grup. Albumünüz hayırlı olsun. başarılar diliyorum..
desiree_ant demiş ki:genelde ozze a gec gittiğim için kacırıyorm.ama dinlediğim kadarıyla gercekten iyiler özellikle levent yüksel sarkılarını gercekten cok güzel ve eglenceli sunuyorlar.basarılar.buarada albümü dinlemedim ben 😳
ozaman dileğin kabul oldu 😛 :=)) dinledim dinlediimmm.ve gercekten cok begendim üstteki yazıyı yazdıktan sonraki gün dinledim hemde.artık ooze a daha erken gelicem inşallah.tekrar basarılarrr yada basarılarınızın devamını dilerim desem daha dogru olucak..-osman- demiş ki:desiree_ant demiş ki:genelde ozze a gec gittiğim için kacırıyorm.ama dinlediğim kadarıyla gercekten iyiler özellikle levent yüksel sarkılarını gercekten cok güzel ve eglenceli sunuyorlar.basarılar.buarada albümü dinlemedim ben 😳
beğendiğin için sağol 🙂 albümüde dinlemeni dilerdim 😀
purplelife demiş ki:Ben de albümü dinlediğimi yazmıştım silmişler niye ki? ayıp bir şey mi söylemişim. allah allah 🙁
Neyse efenim ben dinledim çok da beğendim ısrarla yazacağım işte. Başarılarınızın devamını diliyorum ayrıyetten. 😉
poisongirll demiş ki:albüm güzel olmuş başarılarının dewamıı dilerim...
s2740 demiş ki:biraz fazla güzel ama repertuar.ses ve o tatlılık buna keza..
exquerro demiş ki:fear of the darkı bu kadar iyi yorumlamışınız ya ...wicked game de yanında çok iyi giderdi..eskiden repertuarınızda varmış..doğrumu bilmem ama sizden wicked game'i dinlemek dinleyici kitlenizi çok memnun eder herhalde🙂