Başlıkta belirttiğim gibi esoterik marka gitar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. İnternette markayı araştırmama rağmen herhangi bir bilgi bulamadım. Sadece birkaç tanıtım videosu izledim ama tatmin olamadım.
Markanın internet sayfası : Home
markayı tanıyan ya da esoterik marka gitar kullanan arkadaşlardan markanın kalitesi hakkında bilgi verebilirlerse mükemmel olur.
Türkiye'ye kargo ile gönderim yapılıyor mu yada bu marka yerine hangi marka gitarlar alınabilir.Onun dışında Esoterik dr2 modeli gayet güzel görünüyor.Gitarın donanımı da gayet sağlam mahogany body floyd rose pro,emg 81-85 manyetikleri ve gotoh 510 tuners mevcut.Fiyatı da 1100$ gitarın üretim yeri hakkında tam bir bilgim yok ve yanında esp'ninkine güzel bir hard case veriyorlar.
Marka hakındaki yorumlarınızı bekliyorum
1100$'a esoterik dr2 modeli mi daha mantıklı yoksa ltd m-1000 ebony mi
Markanın internet sayfası : Home
markayı tanıyan ya da esoterik marka gitar kullanan arkadaşlardan markanın kalitesi hakkında bilgi verebilirlerse mükemmel olur.
Türkiye'ye kargo ile gönderim yapılıyor mu yada bu marka yerine hangi marka gitarlar alınabilir.Onun dışında Esoterik dr2 modeli gayet güzel görünüyor.Gitarın donanımı da gayet sağlam mahogany body floyd rose pro,emg 81-85 manyetikleri ve gotoh 510 tuners mevcut.Fiyatı da 1100$ gitarın üretim yeri hakkında tam bir bilgim yok ve yanında esp'ninkine güzel bir hard case veriyorlar.
Marka hakındaki yorumlarınızı bekliyorum
1100$'a esoterik dr2 modeli mi daha mantıklı yoksa ltd m-1000 ebony mi