NacAdonis demiş ki:Dün geceki Yakup (@ Dungeon) konseri öncesi gösterdikleri performans sırasında "Killing in the Name"'de Burak Çakalöz (Punch) ve beni sahneye davet ederek uzun zaman sonra "mikrofonu ısıtmamı" sağlayan tüm Carnival üyelerine ve ayrıca Emre Seçkin'e teşekkürler..
Tam gaz devam etmeniz dileğiyle..
Can UZUNALLI
NacAdonis demiş ki:Dün geceki Yakup (@ Dungeon) konseri öncesi gösterdikleri performans sırasında "Killing in the Name"'de Burak Çakalöz (Punch) ve beni sahneye davet ederek uzun zaman sonra "mikrofonu ısıtmamı" sağlayan tüm Carnival üyelerine ve ayrıca Emre Seçkin'e teşekkürler..
Can UZUNALLI
Can UZUNALLI
mRNA demiş ki:iggy pop--no fun var mıydı repertuarda??ne sorsam emre var demişti de bi ara Smile kesin o da vardir...yoksa da yakışır size...
Malesef Stooges - No Fun çalmıyoruz (Sex Pistols versiyonu da başka bir lezzetlidir hani..)
Öte yandan, özellikle ben, İzmir'in canlı müzik mekanları, dinleyicileri vs. konusunda bütünüyle kuşkudayım bu ara. Başka bir müziğin, başka bir eğlence anlayışının, başka türlü bir "ortalama"nın mümkün olduğuna inanmak istiyorum. Biliyorum, öyle değil, ama biraz inansam, biraz cesaretlensem...