wantedvocal demiş ki:merhabalar
ben bir süredir carnival'i dinlemek istiyorum ama
kafam karıştı
dungeon'da çalıyorsunuz di mi sonuçta
bi de hangi günler?
hangi saatler?
Cuma günleri dungeon bardayız.
wantedvocal demiş ki:merhabalar
ben bir süredir carnival'i dinlemek istiyorum ama
kafam karıştı
dungeon'da çalıyorsunuz di mi sonuçta
bi de hangi günler?
hangi saatler?
jan demiş ki:grupla ve müzikle alakasız,kişisel sataşma içerikli mesajlar silinmiştir(çöp tenekesinde mevcut)devamı dahilinde siteden uzaklaştırılabilirsiniz,ozel konuşmalarınızı da ozel mesaj yoluyla yapınız . . .
bu hafta cuma cumartesi Garaj'daydım bikac kişiye anlattım istediginiz rakamları kime söylediysem şöyle saglam bi Oha!dediler..dizzytrippin demiş ki:Fiyatı az bile çekmişsiniz arkadaşlar!
maresalx demiş ki:gerizekalı..AngE demiş ki:sevgili müzisyen yalakası türden insanların bu yazıdan sonra artık konuyu kapatmalarını diliyorum
anlamsız..yazmak icin yazmışsınAngE demiş ki:ayrıca öyle maganda edaları sökmez carnival'a.o yüzden kendi beyinciğine hakim ol yeter
+1 cana katılıyorum... ve ayrıca carnival dediğin senden ibaret deil ,ki eğer öyleyse anlıyorumki grubun soytarı ihtiyacını sen karşılıyosun.......maresalx demiş ki:hahahahahaha 😆AngE demiş ki:amaç: forumda terör estirmek,grubumuzu çökertmek+şımarıklık+kabalıksa hiçbir normal insan bunu yapmak istemez.bence herkes en iyi bildiği iş neyse onu yapsın.b.i.z b.ö.y.l.e.y.i..z..müzik yapıyoruz ve karşılığında aldığımız enerjiyi hiçbirseye değişmeyiz.bilmiyorum ki kahretsin!sizin oralarda durum bu değil galiba....ayrıca öyle maganda edaları sökmez carnival'a.o yüzden kendi beyinciğine hakim ol yeter.birgün carnival'ı hiç beklemediğin bir anda,daha da parlak bir durumda gördüğünde carnival'a aşık olacaksın ve ''keşke bu talihsiz açıklamayı yapmasaydım.ne gerek varmış ki'' diyeceksin.o yüzden bizi anlamadan, müziğimizi dinlemeden daha fazla yorum yapma,herkes rahatsız senden baksana........
öncelikle herkesinde savunduğu gibi arkaşlarını desteklemek yada onlarla resim çektirmek eğer yalakalık oluyosa çoğu insan bu kulvarda yeralır...kimbilir belkide seni destekleyen(yalakalık yapan) hiç kimse olmadığı için düşüncelerin bu yönde....İnsanlar nası senin ve olmayan arkadaşların konusunda alakasız şeyler söylemiyosa sende çeneni kapatıp olur olmaz şeyler söylememelisin :twisted:sevgili müzisyen yalakası türden insanların bu yazıdan sonra artık konuyu kapatmalarını diliyorum
ayrıca böyle saçma sapan şeyler dileyeceğine Özür Dilemelisin bence...artık konuyu kapatmalarını diliyorum
erkekseniz erkekliğinizi bilin.karsı karsıya konusun bunları. sahsen benim ve grubumunda hiç ilgisini çekmiyor.bakın bi bayan konusunca nasıl değişir ortam.....................
AngE demiş ki:madonna-like a prayer çalıyoruz yetmez mi🙂buarada emre bey çok yoğun olduğundan ben cewaplıyorum buaralar.arctic monkeys ler geliyo bomba gibi !