chouette demiş ki:Carnival'ı ilk günlerinden beri kaçırmadan izliyorum. Onları, her geçen gün çok daha iyi ,çok daha kenetlenmiş ve tarzlarını oturtmuş olarak buluyorum . bunun en son kanıtı da Kemancı performansları. Enerjilerini öyle bi aktardılar ki seyirciye coşmayan kalmadı o "karma" toplulukta! Bence önemli olan da bu. her türden hatta her milletten insanı( italyan,amerikalı,fransız kaynıyordu içerisi) yapılan müzikle kenetlemek!
Çok teşekkürler...kaçıranlar üzülsünler çünkü buna tam anlamıyla "müzik ziyafeti" derler...
premature_boy demiş ki:siteniz açılmıyo. acaba dinleyebileceğim kayıtlarınız var mı?
sağol 🙂 kendimi yaşlı hissediyorum.cirkefinbascisi demiş ki:keşk böyle bir bas soundum olsa ve böyle müzikler yapsam
+1 (yaşlılık konusunda 🙂)ascii demiş ki:sağol 🙂 kendimi yaşlı hissediyorum.cirkefinbascisi demiş ki:keşk böyle bir bas soundum olsa ve böyle müzikler yapsam
Glamrulesss demiş ki:Aranızda gitaristiniz Emre'yi tanıma fırsatım oldu,çok çok iyi sıcak bir insan gercekten,gösterdiği ilgiden dolayı ve hayatımın şarkılarından biri Cryin'i bana ithafen söylediği için hiper mega süper vb.. teşekkür ederim..🙂
RK demiş ki:nihayet çalmadıgımız bi günde çalıyosunuz......rahat rahat içip dagıtcaz galiba,tıp bayramında guardiyan,da 😀,e görüşürüz artık...
punkhero demiş ki:efem emre bey desem ki bu deli gönül içinde bulunduğu malum ruh halinden dolayı S.O.A.D--Spiders ister en derininden...yorumunuzu merak etmekteyim..caldığınız gün atlayıp gelmeyen ne olsun Çanakkale'den..sevgiler, saygılar..hatta şarkını sözlerini de vereyim tam olsun..offf offff..
nonsleeper demiş ki:nihayet bu akşam sizi ilk defa dinleyebilicem, bi aksilik olmazsa çirkef grubu olarak guardiandayız, saygılar...
medenizme demiş ki:hani taa bi zaman gelmiştim dinlemiştim sizi... o zaman zaten süperdiniz şimdi kimbilir nerdesinizdir... aerosmith felam harikaydı. i wanna take you to a gay bar gay bar gay bar... 😆
emük sana bi ses sistemi aldım, gönderiyom. sadece tek pot var üstünde 😆
emü, ayşe hatun evi acık temizleyin, valla içimde kalcaktı söylemeseydim. Bizim ümitle olan ev bile daa temizdi hani... Off ya söyledim kurtuldum, kuş gibi hafifledim...
o değil de sen yıllarca çal o nirvana şarkısını, nası farketmedik yaa? yuh yani, di mi emü?