P
prematurebebek
hadi şarkı sözleri başkasınınmış tamam o konuda lafımı geri aldım peki ya kayıtın kötü olması için bi açıklamada bulunucak mısınız?bence yarışmada çok iyi kayıtlar var siz hiç de o konuda ön plana çıkamıyorsunuz...
tre demiş ki:ooo burası panayır yerine dönmüş be!
Uyur olm neden coverla katılıyonuz yarışmaya dengesiz punk! 😀😀😀
prematurebebek demiş ki:hadi şarkı sözleri başkasınınmış tamam o konuda lafımı geri aldım peki ya kayıtın kötü olması için bi açıklamada bulunucak mısınız?bence yarışmada çok iyi kayıtlar var siz hiç de o konuda ön plana çıkamıyorsunuz...
bak eleman uyuru severim ama sizleri tanımıyorum bunca konuşmayı neden yapıyorsun ha? sanane yaa sanane kendini grubunu konserde gösterde o zaman bu insanlar sussun kayıt iyi değil arkadaşm hatta kötü bireysel hatalarda var stüdyo mix hataladıda var hatta kalite düşük ben bunu burda taşlamak için sölemiyorum hatta kazanamiyacağınız bir yarışmada size oy bile verdim neden??CeKeS__DAWUL demiş ki:Kayıt kötü diyenler? kayıtta kötü olan nedir???
bahsettiğiniz grup diyik kayıt... kayıt yaptığımız stüdyo gayet profesyonel bi stüdyo nesini beğenmediniz???
eko mu fazlaydı???
bende teşekkür ederim sana uyurcum sonsuz destek yalnız stüdyolarda sinirlenme olayını biraz açarsan anlamadım da 😀UuYuRR demiş ki:artık bu kaıt kotu, biz kotuyduk, sarkılar kotu, faln fıstan ıslerını gecıyoruz -burak yunus- sımdı yapacagımız tek sey 18 aralıga kadar sadece sessız sakın ama sonuna kadarda ısteklı sekılde calısmalarımız yapıp ınsanlara 18 aralık gecesı
ya bu cocuklar ıyıymıs aslında tarzlarında guzel ılerlıyolar.. kayıttan cok farkllı soyledıler demekkı o zman sorun varmıs yada bıseyler olmus
fılan edırtelımkı o zman bu forma yazan kısılerde sızle tartıssan ınsanlarda susun..
bu konuda benı en ıyı can anlamıs tesekkur ederım can. studyolarda neden sınırlendıgını fılanda cok ıyı anlıyorum senı... abi grubumuz seyduna'ylada sonuna kadar basarılar dılıyorum.. konserınız oldugu zaman burdada yayınlarsanız afısı sevınırm.. cunku aylardır verdıgınız emegı bılıyorum...
chumbawamba demiş ki:yok ya dinledikce begenilen bi sarkı hosuma gitti yani... ilk dinledigimde pek begenmemiştim ama dinleye dinleye hosuma gitti valla.......😉
architect demiş ki:slm
nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz şu an bilmiyorum....
ama iyi yolda oldugunuzu sanıyorum...
ankaraya geldım.....
hepinizi opuyorum....
emin misin? bestekarda oturuyor olmayasın?? 🙂 😆UuYuRR demiş ki:architect demiş ki:slm
nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz şu an bilmiyorum....
ama iyi yolda oldugunuzu sanıyorum...
ankaraya geldım.....
hepinizi opuyorum....
resıt baba nerelerdesın ya hem meraktayız hemde burnumuzda tutuyosun muhabbetın sen herseyınle... cok ozledık abı senı.. bız bıraktıgın yerdeyız tam olarak bıraktıgın yerın kapısının onunde oturuyoruz hala 🙂 pek bı yerolere gıdecegımızıde sanmıyoruz ve senden haber beklıyoruz abı..