release_ demiş ki:ne zaman belli oluo nokia süpersound sonucu?
CeKeS__DAWUL demiş ki:release_ demiş ki:ne zaman belli oluo nokia süpersound sonucu?
BELLİ DİYİL AMA OYLAMA 2 SİNDE BİTİ...
CeKeS__DAWUL demiş ki:paRDON yanlış hatırlamışım... 9 aralık a kadar oy werebilirsiniz... 10 gruba oy wermezseniz oylar geçersiz olur...
Nasıl neden beğenilmiyorki çok güzel abi.Bu bildiğimiz Jackass den türemiş herhalde çok yaratıcı.UuYuRR demiş ki:strees_out
tesekkur ederım beyendıgın ıcın ılk defa beyenen bırısı cıktı 😀
kupon olayıda hanı onundekı gruplar ıcınden 10 tanesını secıyorsun ya o muhabbettır ...
bu arada 3 tane bestem oldu 2 tanesının muzıgıde hazır... 6 7 olduktan sonra bestelerımın oldugu demo yapacagım onun ıcın beklıyorum... umarım 3 4 sarkı daha cıkar bunyeden 😀
abi yalnış anlamayında metronom denilen bir şey yok onu soyleyeyim...CeKeS__DAWUL demiş ki:Kayıt kötü diyenler? kayıtta kötü olan nedir???
bahsettiğiniz grup diyik kayıt... kayıt yaptığımız stüdyo gayet profesyonel bi stüdyo nesini beğenmediniz???
eko mu fazlaydı???
garaj ve buyuk şenliklerde çıkmak çok buyuk bi olay diğil be ağbi (biliyosunuz biz kurbanın alt grubu dahi çıktık) daha onemli şeyler var. Her grup kuran ve çevresi azıcık olsada olan bi grupta çıkabilir herhangi bi barda bence, amacım size laf atmak diil ama bence farklı yönlerde geliştirmelisiniz kendinizi daha çok çalışmalısınız mesela koksalın dediği gibi metronom ilk başta çok önemli mesela....UuYuRR demiş ki:of burak trip yapma ınsanlara adamlar haklı bak ne yazmıslarsada dogru... yapmayı dnedık bı sey elımızden gelen bu oldu falan fıstan... ıste ne guzel bızım gıbı bı grup garage ye de cıkıyor senlıklerede cagrılıyor organızsyonada. buyuk lokmalar yıyoruz ama buyuk soz konusmıyalım barı...
oo babacım ne zaman geldin niye aramıyosun.hoşgeldin evine.ben sana ularşırım.hadi öptümarchitect demiş ki:slm
nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz şu an bilmiyorum....
ama iyi yolda oldugunuzu sanıyorum...
ankaraya geldım.....
hepinizi opuyorum....