dayanırsınız... bizden önce nasıldınız?
CeKeS__DAWUL demiş ki:dayanırsınız... bizden önce nasıldınız?
cibiliyetsiz demiş ki:ayrıca biz berbatız sen gralsın gibi anlamsız emrahlıklar yapmayın biraz "dolu" cevap verin lütfen. yada ben sustum siz kendi halinizde iyiysiniz ortamdır bişeydir forumdur...
bu eleman forumda cesaret buluyor heralde 🙂 başarılar kardeşim herkese güzel eleştriler yap canım benimcibiliyetsiz demiş ki:son nokta.
gerisi boş. 🙂
Bencede... Konsere gelipte yapsaydın eleştirileri... Ve müzik konusunda senin fikrindir ne dersen de... istersen ....de ... gerçi demişsin......canacanka-t demiş ki:bu eleman forumda cesaret buluyor heralde 🙂 başarılar kardeşim herkese güzel eleştriler yap canım benimcibiliyetsiz demiş ki:son nokta.
gerisi boş. 🙂
MoSMoR demiş ki:cibiliyetsiz demiş ki:ayrıca biz berbatız sen gralsın gibi anlamsız emrahlıklar yapmayın biraz "dolu" cevap verin lütfen. yada ben sustum siz kendi halinizde iyiysiniz ortamdır bişeydir forumdur...
CeKeS'e de b.k atmak trend oldu sanırım :roll: 😆
Odin demiş ki:MoSMoR demiş ki:cibiliyetsiz demiş ki:ayrıca biz berbatız sen gralsın gibi anlamsız emrahlıklar yapmayın biraz "dolu" cevap verin lütfen. yada ben sustum siz kendi halinizde iyiysiniz ortamdır bişeydir forumdur...
CeKeS'e de b.k atmak trend oldu sanırım :roll: 😆
Ahahahahaahahahahahahahahahaa.Ulan hiç güleceğim yoktu.cekes kim ya?Kim bu 27 sayfayı yazan?Eş dost süpersiniz harikasınız arkanızdayız diyince sorun yok bir iki eleştiri gelince direkt tepki gösteriyorsunuz.Nasıl tebrikleri kabul ediyorsanız eleştirileri de bir zahmet kabul edin.Aslında buraya yazmak istemiyordum ama dayanamadım her okuduğumda gülmekten ölüyorum.Daha kayıtta düzgün çalamamışsınız yok sarhoştuk yok kafa binbeşyüz dü.Bu nedir ya?Özentilikten başka bir şey değildir.Arkadaş yukarıda doğru demiş.
Bir tek davulcunuz çok manyak aksak ritmler falan var kaçıncıya dinliyorum hala ne yaptığını çözebilmiş değilim.
Biraz sert oldu ama dayanamadım.Daha bir şey olamadan böyle havalarda falan.cekes e bok atmak trend olmuş.
Auahauahahahaahuaaha.
Hatta ahauahuahaaaa.