saygı çerçevesi sevgi çerçevesi bla bla bla
adam sarhoş demo yaptık diyo bilmem ne diyo falan filan
zaten bu tip müziklerle en büyük saygsızlık yapılıyo kişilere.ki bu müziği dinleyenlerde sağda solda kendini diğer insanlardan farklı görerek tekdüzeliğe sürükleniyolar işin komiği ve diğer yandada en acı olan kısmı bunun farkında bile değiller.''başarılar dileyebilirsiniz'' deniliyo başarılar kelimesi başarmayı hak edenler başarmak için çaba sarfedenler yaptıkları işi ciddiye alanlar ve yaptıkları işi sundukları kişilere en iyisini vermeye çalışanlar için kullanılır.başarılar dileği evde oturup kıç büyütüp ben pişik oldum diye şarkı sözü yazıp artık sevmeyeceğimi serbest ölçü detone vokal le kayıt yapıp bide bunu x demo şeklinde nete koyup bundan yorum bekleyenler için kullanılmaz.önce kendinize saygınız olsun yaptığınız işe saygınız olsun güzel bişiler yapın istiyosanız dinleyene küfredin demonun sonunda ama en azından yaptığınız iş elle tutulur olsun.
foeumda mosmor denen kişi bu şekilde başarılar dilediğini zannediyo başarılı olacaklarını zannediyo belkide ii arkadaşı ama böle arkadaşlıkta olmaz
punk müzikten 1 kat daha tiksindiriyosunuz beni dinlemediğim bi müziği önyargılı hale bi kat daha getiriyosunuz. iyi müzik yapanları görmesem bilmesem dinlemesem müziktende tiksinirdim.ağır eleştiriyse ağır eleştiri.he ben matah bi b.k mu yapıyorum sizce bende yapmıyorum en azından yaptığımı düşünmüyorum ve bu düşünceyle daha ileri gidiceğimide biliyorum.boş yere 29 sayfalık yer turkrock ın database inden gitti 29 sayfa saçmalık vakit kaybı. neyse bol etüdlü günler.