CeKeS__DAWUL demiş ki:cezcinin yazdıını okumadm.. çok uzun yazmış... 1 buçuk satırını okudum... yetti zaten... salla adamım... sen kendi derdine bak... elalemin derdi seni germesin... hadiii git forumununa😀😛😛
uyur saol la ... puhaha
mosmor a da ne laf ediyosun? ne alakası war? o bi fun CeKeS fun... fun larımızı savunurum... ama yazını okumadm... okumuycam... ama bida yazarsan okurum.... yazmaman dileiğle kardeşim...
MoSMoR demiş ki:CeKeS__DAWUL demiş ki:cezcinin yazdıını okumadm.. çok uzun yazmış... 1 buçuk satırını okudum... yetti zaten... salla adamım... sen kendi derdine bak... elalemin derdi seni germesin... hadiii git forumununa😀😛😛
uyur saol la ... puhaha
mosmor a da ne laf ediyosun? ne alakası war? o bi fun CeKeS fun... fun larımızı savunurum... ama yazını okumadm... okumuycam... ama bida yazarsan okurum.... yazmaman dileiğle kardeşim...
fun club 8) 😳 😛 🙂 😆
FuNKY-E demiş ki:anaa berker vokal mi oldun la grubun ismi de değişmiş.. hadi hayırlı olsun 🙂
MoSMoR demiş ki:hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye? [puhahaha]
CeKeS__DAWUL demiş ki:MoSMoR demiş ki:hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye? [puhahaha]
bu parçaya cover olsunmu?
CeKeS__DAWUL demiş ki:nedemek istiyirsun???
bende andacta sizin grubun vokal arıyor yazısını hatırlıyorum... yırtmıştım...
Storm_Warrior demiş ki:ben brutal eklerim o parçaya ...söyleyeyim..
junkcan demiş ki:CeKeS__DAWUL demiş ki:nedemek istiyirsun???
başlığın bu derece alıp başını gitmesi ilginç geldi bana, güzel mi kötü mü onun hakkında bir şey demedim.
vokal arıyor yazısını yırtmanın sebebini öğrenebilir miyim? düşmanlık sebebin nedir? yoksa o kağıdı yırtmanın tek amacı asi bir punk gibi davranmak mıydı?
ayrıca grubunun başlığına yazıyorum, sen bunu saldırı olarak algılıyorsun ve alakası olmayan açılardan grubuma laf söylüyorsun. şu an ortada benim grubum yok ve ad hominem ile bir yere varamazsın.
Neyse öğrenelim bakalım o kağıdı neden yırttığını...
CeKeS__DAWUL demiş ki:junkcan demiş ki:CeKeS__DAWUL demiş ki:nedemek istiyirsun???
başlığın bu derece alıp başını gitmesi ilginç geldi bana, güzel mi kötü mü onun hakkında bir şey demedim.
vokal arıyor yazısını yırtmanın sebebini öğrenebilir miyim? düşmanlık sebebin nedir? yoksa o kağıdı yırtmanın tek amacı asi bir punk gibi davranmak mıydı?
ayrıca grubunun başlığına yazıyorum, sen bunu saldırı olarak algılıyorsun ve alakası olmayan açılardan grubuma laf söylüyorsun. şu an ortada benim grubum yok ve ad hominem ile bir yere varamazsın.
Neyse öğrenelim bakalım o kağıdı neden yırttığını...
walla bende bilmiorum... ama bi düşmanlık yok...hatta sizin grup hakkında bi bilgimde yok...