Celestial Asylum

CelestialEra demiş ki:
Can yaw bi ara Celestial ın yaka kartlarını bana verde bende elemanlara ulaştırayım. evler yakın senle nede olsa uğra veya bi yerde buluşalım alayım senden okke ?

bide valla erken geç gelem olayını bilmemde biz çıkmadan 1 saat öncesi ben kaçarım arkalara ısınmak için baştan söliyeyim yane : ))) darılmaca, küsmece olmasın sonra.

valla o gün Garage sağlam dolacak gibi gözüküyor reklamın,duyurunun ağlası yapıldı valla..hayırlısı bakalım son 14 gün 😉

Tamamdir haci , her şey istediğin gibi olsun 🙂

Tunç selam...
Dün gece ne demek istediğini canlı canlı konuşunca daha iyi anladım.
Tabbi erkenden orada olup ortama ısınacağız. Sizleride izlemek istiyorum mutlaka.
Daha önce 15 Mayıs günü Galatasaray'ı 2-1 yenip şampiyonluktan ettiğimiz için Ankara takımları kutlamasına katılmıştım... :twisted: Sizin konseri kaçırmıştım.
Bu sefer kaçmasın... 😳

Bu arada biz kaçıncı çıkacağız? (inşallah o haftaki maçımız pazara denk gelmez...Yoksa konserden çıkıp doğru stadyuma tam gaz...lalalalala Gençlerbirliğim sen çok yaşa canım feda ossun sana, hiç birşeye değişilmez.........) 😆 😆 8)

DamnationGame demiş ki:
Tunç selam...
Dün gece ne demek istediğini canlı canlı konuşunca daha iyi anladım.
Tabbi erkenden orada olup ortama ısınacağız. Sizleride izlemek istiyorum mutlaka.
Daha önce 15 Mayıs günü Galatasaray'ı 2-1 yenip şampiyonluktan ettiğimiz için Ankara takımları kutlamasına katılmıştım... :twisted: Sizin konseri kaçırmıştım.
Bu sefer kaçmasın... 😳

Bu arada biz kaçıncı çıkacağız? (inşallah o haftaki maçımız pazara denk gelmez...Yoksa konserden çıkıp doğru stadyuma tam gaz...lalalalala Gençlerbirliğim sen çok yaşa canım feda ossun sana, hiç birşeye değişilmez.........) 😆 😆 8)

abi afişe tersten bakınca çıkılacak sırayla çıkacaksınız, ezberimde yok 🙂 ama dur sayayım 🙂 1-purple rain 2-karaleke 3-origam 4-arcane 5-siz
saatler bir köşede yazıyor onları ulaştıracağım size.

CelestialEra demiş ki:
bide valla erken geç gelem olayını bilmemde biz çıkmadan 1 saat öncesi ben kaçarım arkalara ısınmak için baştan söliyeyim yane : ))) darılmaca, küsmece olmasın sonra.
Bizi izlemessen seni öyle bi ısıtırım ki , ateşten calamassın yani o derece benden sölemesi 😆

içimden bi ses celestial asylum'un konserde çok sağlam bi performans sergileyeceğini söylüyor.
hadi hayırlısı izlemeye geleceğim.
Ve tabiki Ankarock'taki tüm gruplara şimdiden başarılar.

Eren sağolasın...
Açıkcası nasıl olacak performans hiç ilmiyorum ama benim içimden 2 tahmin geçiyor...Ya çok kötü olacak ya çok iyi... :roll: 😀 8)
Bakalım göreceğiz

amator gruplarda gozukmeyi haketmeyen bir grupsunuz umarım çabucak gidersiniz buralardan 🙂
bestelerinizi keyifle dinliyorum bir de yeni sarkı olacak mı konserde onu merak ediyorum
16 ekimde hepinize basarılar beyler :metalhead

Zamanda cok cabuk ilerliyor , bir bucuk ay var derken kaldı bir hafta 🙂
afi4eb.jpg

Eyvallah Emre saolasın güzel düşüncelerin ve başarı dileklerin için. 😉

Demoda bulunmayan fakat geçtiğimiz yaz başında Yolcu Bar' da çaldığımız 2 yeni bestemizi Garage'da da çalacağız.

Kaç zamandır şöyle bi konser bekliyorduk kurtlarımızı dökücez valla 😆

Şafak 7 😆 😆 😆 😆

Cyrone demiş ki:
amator gruplarda gozukmeyi haketmeyen bir grupsunuz umarım çabucak gidersiniz buralardan 🙂
bestelerinizi keyifle dinliyorum bir de yeni sarkı olacak mı konserde onu merak ediyorum
16 ekimde hepinize basarılar beyler :metalhead

OOO, Emre bey. Sizi buralarda görmek ne kadar güzel 🙂
Bir zamanlar "Demonster" diye bir grubumuz vardı, ne güzel günlerdi onlar 8) Şimdi ayrı gayrı takılıyoruz, ama zaman ne gösterir bilinmez 😉 İyi bak kendine, konserde görüşürüz 🙂

Şafak 6

3 aydan fazla zamandır konser verememenin gazı, MANOWAR u canlı izlemenin gazı, yeni parçaların gazı....

bunların alayının acısı 16 ekim de çıkacak...

millet neden power kemal, gaz kemal diyo bana bi kez daha anlayacaklar huehuehe :twisted:

HAILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL....
KILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL....

ya sizi tanıdığım kadarıyla sıçamazsınız konserde 🙂 isteseniz de olmaz çıldırtıcı derecede ağırkanlısınız (sahne performansı olarak degil tabii ki sahne dışında) 🙂 bu sabırla ereceksiniz zaten bu bağlamda kemali takdir etmek lazım 😉

eyvallah Koray saolasın : ) sana da çok teşekkür ederim Emre...benim o mesajımda ne demek istediğimi anlamış insanlar...ordaki böyle bodoslama ben süperim olayı asla değil ki zaten süper davul çalan biri asla değilim hatta davulcu aday adayıyım....neden ? e yani bunun dünyada Virgil Donatisi, Steve Smith i, Snowy Shaw u ... sı yaşarken, varken bana laf etmek değil laf etmeyi düşünmeye kalkmak bile düşmez...

Ben sadece konser ve sahne özlemimi vurgulamak istedim...sıçadabiliriz, çatır çatır çaladabiliriz orası hiç belli olmaz...sonuçta robot değiliz yani... her şey olabilir...ama maksat gaza gelmek,deşarj olmak,paylaşmak belli şeyleri,o ortamı ve heyecanı yaşamak...

bak yine feci gaza geldim...o davulun mikrofonlanmış haliyle sesini duymak offf offff : ))) hırrrrrrr :twisted:

Geri