Celestial Asylum

Bu sizi ikinci dinleyişimdi. Yolcuda da beraber çalmıştık. Ses ayarlarının azizliğine uğradınız doğru olsada bence hiç önemli değildi. Yaptığınız işte nekadar profesyonel olduğunuzu dün kanıtladınız. Herkesin başına aksilikler gelebiliyor. Ama siz genede bunun etkisinde kalmadınız. Ayrıca Arda abimizin sound check için attığı sololar bile yetti :taptim Hepinizi tek tek tebrik ediyorum.
Bu arada Kemal e birkez daha teşekkür ediyorum. Haberimiz bile yoktu ama videoya çekmiş bizi. Gerçekten mahçup olduk 😳
Sağol var ol.
İnşallah tekrar dan aynı sahneyi paylaşırız...

merhabalar,
bence konseriniz her türlü şarta rağmen güzeldi çünkü grup güzel...Özgür gerçekten scream vokallerini ağzım açık izledim...çok iyi kullandın tebrik ederim, Berrak Berrak Berrak ...yarın nihayette seni bekliyor olacağım...Aç karnına içelim...

Özlem desteğin için sağol. 😀
Yolcu konserindeki güzel performansımızın bu konserde de devam etmesini isterdik.
İşte elde olmayan akasaklıklar vs vs vs...
Umarım telafisini yapabileceğimiz bir fırsat kısa zamanda kaşımıza çıkar.
İzlemede kalın...
Görüşmek üzere. 😉

,Evet bencede uzatmaya gerek yok , ufak tefek aksaklıklar vs.. haric cidden guzel bi konser gecirdik ama talihsizlikler sizin pesinizi bir türlü bırakmadı bu konserde , studyoda cok guzel prova yaptıktan sonra , bu kadar adama aksilikler yuzunden kötü performans sergilemek sadece seni degil , herkezi üzücektir , bundan sonrak konseri dusunelim artık biz 😉 , Bu arada baska bi mekan bu kadar seyirciyi kaldıramaz , saklıkent haric...

ozlem_a demiş ki:
Özgür gerçekten scream vokallerini ağzım açık izledim
Sevgili Özlem, sadece "izlemiş" olabilirsin sanırım; çünkü arkadaşlardan duyduğum kadarıyla vokal çok boğuk ve garip duyulmuş dışarıdan. Sebebi de anladığım kadarıyla, yapılan genel soundcheck in, dışarıdan girilen gitar ekipmanıyla uyumsuzluk göstermesi, bunun sonucunda da ayarlanan tüm seslerin bozulmasıymış. Yine de sağol, yakın bir programınızda görüşmek üzere 🙂

Açık konuşmak gerekirse bu durum beni gerçekten çok bozdu, çünkü şu ana kadar çıktığım diğer tüm konserlere göre, çok daha iyi bir günümdeydim. Keza, grup olarak da çok hevesliydik bu konser için. Neticede, herşeye rağmen ileriye bakmak lazım 8)

Arda'nın da dediği gibi; mikser başındaki elemanla yaşanan iletişimsizlik çok etkiledi. Bunu dışarıdan gören birisi olarak çok net söyleyebilirim.

Sağlık olsun bence. Celestial Asylum müziği iyibariyle sounda önem veren bir grup. Arada sırada oluyor işte böyle talihsizlikler. Önümüzdeki konserlerde her şey yolunda gider umarım.

Çağlar sağolasın...
Mesajın bizi şaşırttı! Açıkcası abinden ve senden mesaj beklemiyorduk.
Desteğiniz için teşekkürler.

bu tarz KİŞİSEL düşüncelerin gruba maal edilmesi bence pek doğru değil. açıkçası beni hiç şaşırtmadı çünkü Çağlar' ın bizi ilk canlı izleyişiydi ve saolsun ilgilenmiş yazmış...diğer celestial elemanlarını şaşırttıysa bilemiycem tabii o da ayrı...

konser zamanından bu güne kadar desteklerini ve tesellilerini eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Kemal ve Özgür...
Bu yazdığımız mesajlar büyük ihtimal forum yöneticileri tarafından chat maksatlı görlüp silinecek...

Özgür...Ben gerekli açıklamayı Kemal'e yaptım. Sana msn'den anlatsın.
Olayların içeriğini bilmeden, tartmadan, ölçmeden konuşmanızı doğru bulmadığımı söylemek istiyorum...

Çağlar ve Deniz hakkında bu yazdığım mesajın sebebi; kendileri ile geçtiğimiz sene NIGHTWOLVES forumlarında Kemal ve benim ufak bir diyalog yaşamamız ve onların bir daha bizim topiclerimize yazmamak üzere karar almalarıdır.

İkiside bu tarz bir karar vermelerine rağmen Çağlar'ın topicimize girip pozitif bir mesaj yazmasını gayet olumlu ve güzel bulmamdan dolayı böyle bir teşekkür mesajı yazmayı uygun buldum.

Şayet grup adına herhangi bir grup elemanımızın birisine teşekkür etmesi diğer grup elemanlarını rahatsız edecek ise o zaman söyliyelim bundan önceki CELESTIAL ERA ve DRAKKAR nick name'i adı altından yapılmış grup adına teşekkür mesajlarını moderatörler silsin.

Lütfen ittiyatlı davranın... 8)

Şu andan itibaren moderatörler Celestial Asylum başlığındaki tüm mesajlarımı silebilirler.

ittiyatlı davranıp şu andan itibaren Celestial Asylum grubuyla müzikal olarak tüm bağlarımı koparmış bulunuyorum.

Celestial Asylum' a yolunda başarılar diliyorum.

DamnationGame demiş ki:
Çağlar ve Deniz hakkında bu yazdığım mesajın sebebi; kendileri ile geçtiğimiz sene NIGHTWOLVES forumlarında Kemal ve benim ufak bir diyalog yaşamamız ve onların bir daha bizim topiclerimize yazmamak üzere karar almalarıdır.

İkiside bu tarz bir karar vermelerine rağmen Çağlar'ın topicimize girip pozitif bir mesaj yazmasını gayet olumlu ve güzel bulmamdan dolayı böyle bir teşekkür mesajı yazmayı uygun buldum.

Öncelikle belirtmek isterim ki benim kararım Celestial Asylum konularına yazmamak değil, grup hakkında yorum yapmamak idi. Nitekim konser performansınız hakkında da yorum yapmadım.

CelestialEra demiş ki:
Şu andan itibaren moderatörler Celestial Asylum başlığındaki tüm mesajlarımı silebilirler.

ittiyatlı davranıp şu andan itibaren Celestial Asylum grubuyla müzikal olarak tüm bağlarımı koparmış bulunuyorum.

8O Diyecek söz bulamıyorum. Benim yüzümden birbirinize düşmeyin arkadaşlar (Bu gergin ortamı geyikle yumuşatmak istedim, Serkan'ın da mesajıyla konu iyice yumuşayacaktır. Neden derseniz mesajla ilgili değil, Serkanla ilgili bir yumuşaklık söz konusudur. 😆 )

deerrudolf demiş ki:
DamnationGame demiş ki:

Öncelikle belirtmek isterim ki benim kararım Celestial Asylum konularına yazmamak değil, grup hakkında yorum yapmamak idi. Nitekim konser performansınız hakkında da yorum yapmadım.

CelestialEra demiş ki:

8O Diyecek söz bulamıyorum. Benim yüzümden birbirinize düşmeyin arkadaşlar (Bu gergin ortamı geyikle yumuşatmak istedim, Serkan'ın da mesajıyla konu iyice yumuşayacaktır. Neden derseniz mesajla ilgili değil, Serkanla ilgili bir yumuşaklık söz konusudur. 😆 )

Evet mesela arama butonuna basıp "Nevermore" yazınca en yumuşak başlıklarla karşılaşabilirsiniz. 🙂

Ben de, şu an itibariyle Celestial Asylum grubundan ayrılmış bulunuyorum; bundan sonraki müzik yaşantısında gruba başarılar diliyorum. Şu ana kadar yaşadığım güzel zamanlar için grup elemanlarına ve sevenlerine teşekkür ediyorum.

Geri