Valla Garege'da olmasında...nevermore demiş ki:Cıkar tabi sen merak etme ve sıkma canını 🙂
Sevgili Özlem, sadece "izlemiş" olabilirsin sanırım; çünkü arkadaşlardan duyduğum kadarıyla vokal çok boğuk ve garip duyulmuş dışarıdan. Sebebi de anladığım kadarıyla, yapılan genel soundcheck in, dışarıdan girilen gitar ekipmanıyla uyumsuzluk göstermesi, bunun sonucunda da ayarlanan tüm seslerin bozulmasıymış. Yine de sağol, yakın bir programınızda görüşmek üzere 🙂ozlem_a demiş ki:Özgür gerçekten scream vokallerini ağzım açık izledim
Çağlar sağolasın...
Mesajın bizi şaşırttı! Açıkcası abinden ve senden mesaj beklemiyorduk.
Desteğiniz için teşekkürler.
DamnationGame demiş ki:Çağlar ve Deniz hakkında bu yazdığım mesajın sebebi; kendileri ile geçtiğimiz sene NIGHTWOLVES forumlarında Kemal ve benim ufak bir diyalog yaşamamız ve onların bir daha bizim topiclerimize yazmamak üzere karar almalarıdır.
İkiside bu tarz bir karar vermelerine rağmen Çağlar'ın topicimize girip pozitif bir mesaj yazmasını gayet olumlu ve güzel bulmamdan dolayı böyle bir teşekkür mesajı yazmayı uygun buldum.
CelestialEra demiş ki:Şu andan itibaren moderatörler Celestial Asylum başlığındaki tüm mesajlarımı silebilirler.
ittiyatlı davranıp şu andan itibaren Celestial Asylum grubuyla müzikal olarak tüm bağlarımı koparmış bulunuyorum.
Celestial Asylum' a yolunda başarılar diliyorum.
deerrudolf demiş ki:DamnationGame demiş ki:Çağlar ve Deniz hakkında bu yazdığım mesajın sebebi; kendileri ile geçtiğimiz sene NIGHTWOLVES forumlarında Kemal ve benim ufak bir diyalog yaşamamız ve onların bir daha bizim topiclerimize yazmamak üzere karar almalarıdır.
İkiside bu tarz bir karar vermelerine rağmen Çağlar'ın topicimize girip pozitif bir mesaj yazmasını gayet olumlu ve güzel bulmamdan dolayı böyle bir teşekkür mesajı yazmayı uygun buldum.
Öncelikle belirtmek isterim ki benim kararım Celestial Asylum konularına yazmamak değil, grup hakkında yorum yapmamak idi. Nitekim konser performansınız hakkında da yorum yapmadım.
CelestialEra demiş ki:Şu andan itibaren moderatörler Celestial Asylum başlığındaki tüm mesajlarımı silebilirler.
ittiyatlı davranıp şu andan itibaren Celestial Asylum grubuyla müzikal olarak tüm bağlarımı koparmış bulunuyorum.
Celestial Asylum' a yolunda başarılar diliyorum.
8O Diyecek söz bulamıyorum. Benim yüzümden birbirinize düşmeyin arkadaşlar (Bu gergin ortamı geyikle yumuşatmak istedim, Serkan'ın da mesajıyla konu iyice yumuşayacaktır. Neden derseniz mesajla ilgili değil, Serkanla ilgili bir yumuşaklık söz konusudur. 😆 )