Geçen haftaki BARIŞ MANÇO yu anma gecesinden sonra dün geceki CEM KARACA yı anma geceside muhteşem bir gece idi bizler BARIŞ la öyle gurur duyduk bizi öyle onurlandırdı ki ne söyliyeyim bilemiyorum zaten gözlerimiz doldu boğazımız düğümlendi göğsümüz kabardı onu sahnede görünce ama hınca hınc dolu olan BASAD(Bakırköy Sanat Evi) daki herkes bizimle aynı duyguları paylaşıyordu ve Rahmetli CEM KARACA da eminim gökyüzünde yerini almış keyifle bu geceyi ve BARIŞ ı izliyor "Yürü be koçum kim tutar seni" diyordu BARIŞ "Ben bu sahnede olduğum sürece Cem Karaca hep varolacak, ben onun şarkılarıyla büyümüş bir sahil çocuğuyum diyerek onunla sağlığında tanışmayı çok istediğini ama bunun mümkün olamadığını ama İlkim Karaca yı çok sevdiğini ve her zaman yanında olacağını destekçisi olduğunu söyledi sonra işte herkesi coşturan büyüleyen ve işte Cem Karaca nın ruhunu yaşatacak bir cevher dedirten performansını sergiledi
Son olarak CEM KARACA ve BARIŞ MANÇO ölmedi hep bizlerle ve içimizde en önemlisi BARIŞ varolduğu sürece onunla yaşlayacaklar . Bu kadar iddalı konuşmayı sevmezdim ama iki ustanında yerlerinin doldurulamayacağı konusundaki düşüncemin devam etmesiyle birlikte evet velihatlık değil ama onların yolunda gitmesi anlamında ben bu ülkede taklit etmeden o misyonu sürdürecek tek kişi tanıyorum artık oda BARIŞ AKARSU dur. Çünkü bu misyon yalnızca müzikal bağlamda değerlendirilecek bir misyon değildir bu misyonu taşıyan kişi bazı şeyleri yüreğinde hissetmelidir gönül adamı olmalıdır işte BARIŞ da öyle bir yürek ve gönül adamı bence.