Cem Köksal

• Konuyu açan Konuyu açan MrDark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jaimzhat demiş ki:
battlorn mutlaka izlenmeli...
battlorn dağıldı.
Çok sevdiğim bir müzisyen olan Gür Akad' ı dinlemek için dün bir kez daha gittim Shaft'a gittim. Cem Köksal da sahneye çıktı ve iki şarkı çaldı, gerçekten güzeldi. Espirili bir insanmış kendisi aynı zamanda 🙂

Cem Köksal, Coca-Cola'nın Mayıs ayında düzenleyeceği SOUND WAVE ÜNİVERSİTE TURU'nda sahne alıyor!!

Konser tarihleri ve yerleri:

02 Mayıs Pazartesi Antalya Akdeniz Üniversitesi
05 Mayıs Perşembe Eskişehir Anadolu Üniversitesi
07 Mayıs Cumartesi Kayseri Erciyes Üniversitesi
09 Mayıs Pazartesi Adana Çukurova Üniversitesi
10 Mayıs Salı Konya Selçuk Üniversitesi
12 Mayıs Perşembe Bursa Uludağ Üniversitesi
13 Mayıs Cuma Balıkesir Üniversitesi
16 Mayıs Pazartesi Trakya Üniversitesi
18 Mayıs Çarşamba Trabzon KTÜ
19 Mayıs Perşembe Erzurum Atatürk Üniversitesi
21 Mayıs Cumartesi Malatya İnönü Üniversitesi
27 Mayıs Cuma Maltepe Üniversitesi

hobaa.13 mayısta balıkesir'e de gelecekmiş..cok iyi oldu bu tarihleri yazman..sağolasın..

SOUND WAVE ÜNİVERSİTE TURU'na isteyen herkes gidebiliyo mu ? biletler nerden alınıyo? bilginiz var mı beyler

İsteyen herkes ücret ödemeden konserlere girebilir,zaten bunlar üniversitelerde düzenlecek olan konserler...Sadece Cem Köksal değil Pamela,Kargo ve Özlem Tekin de aynı organizasyonda yer alacaklar...

MiLLeniuM demiş ki:
İsteyen herkes ücret ödemeden konserlere girebilir,zaten bunlar üniversitelerde düzenlecek olan konserler...Sadece Cem Köksal değil Pamela,Kargo ve Özlem Tekin de aynı organizasyonda yer alacaklar...

sağol.cok iyi oldu bu bilgi..balıkesir unv değilim ama yakın bi yerlerdeyim.umarım aksilik cıkmaz da giderim cem koksala

İsteyen herkes ücret ödemeden konserlere girebilir,zaten bunlar üniversitelerde düzenlecek olan konserler...Organizasyonun yapıldığı üniversitelerde öğrenim görmeyen dinleyiciler de konserleri izleme olanağına sahiptirler ve edindiğim bilgilere göre onlara da ücretsiz. 🙂 Ayrıca sadece Cem Köksal değil Pamela,Kargo ve Özlem Tekin de aynı organizasyonda yer alacaklar...

Başından beri bu başlığı takip etmekteyim fakat cevap yazmak (üye olmak) için ancak vakit bulabildim; değinmek istediğim konu ilk olarak bazı arkadaşların gitarda artık yapılacak birşey kalmadı demesi. Bu laf beni gerçekten üzdü çünkü biraz müzik teorisi öğrenselerdi inanıyorum ki bu lafı söylemezlerdi. Akorlar, modlar ile çıkabilecek kombinasyonları görseniz "artık üretecek bişey kalmadı" demezdiniz...

Konuyu değiştirmek istemiyorum, ilk olarak Cem Koksal'i defalarca kez kutluyorum. Ülkemizde böyle bir albüm çıkarabildiği ve böyle bir emek gösterdiği için. Özellikle gösterdiğiemeğe değinmek isterim gerçekten özverili bir insan. Evet kendisi YJM style diye tabir edebileceğimiz bir stil ile çalmaktadır, sololarında bunu duymamak imkansızdır ama ben kendisinin de üzerine az da olsa birşeyler koyduğuna inanıyorum. Sonuçta neo-klasik sololari atan her insanı YJM taklidi diye eleştiremeyiz!

Cem Koksal'in kabiliyetine ve emeğine saygim sonsuz fakat kendisi etkilenme dediğimiz olayı bir miktar abartmakta. Müzik tesisatından tutun sahne haraketlerine ve giyimine kadar YJM gibi davranması benim gözümde çok büyük bir eksidir! Çalış stilinde benzerlik olabilir hatta doğaldır fakat bu diğer alanlara bulaşırsa bence bir sorundur! Eminim ki çoğumuz gitar virtüözlerinin biyografilerini okuyoruz gençlik resimlerine kadar biliyoruz onları, ama dikkat ettiyseniz ne bir Vai ne de bir Satriani yada başka örnek vermek gerekirse ne bir John Mclaughlin yada Al Di Meola ilham aldığı insan gibi giyinip kuşanmış sahnede onun gibi davranmış değillerdir. Kimse bunu reddedemez ki , insanın davranışları psikolojisini yansıtır.Buyüzden benim görüşüm Cem Köksal, küçük YJM olmak için değil "Cem Köksal" olmak için çalışmalıdır. Kendisinde yetenek, teknik, kondisyon ve beceri var, bence bunlari kullanarak Müziğimize çok kaliteli katkılarda bulunabilir...

Ben malmstenn hayranıyım ama cem köksalı dinleyince malmsteenin o züppe tarafına atmış kendini katmış ve ortaya harika bi şey çıkarmış.

Üstadın önünde eğiliyorum. :tap: :taptim :taptim :taptim

Adanayada geliyor.Coşacam. 🙂 🙂 🙂

cem köksal 2 mayıs pazartesi günü antalya akdeniz ünivertise bahar şenliklerindeydi.....önce cem, ardından özlem tekin sahneye çıktı..... sahne ve ses düzeni çok sağlamdı....gitarın sesi azıcık daha açık olabilirdi...çünki soloların bazıları bu yüzden belli olmadı....gerçekten çok şahane bir konserdi... cem köksalı hiç bilmeyen pek çok eleman vardı ve hepsini kedine hayran bıraktı... sadece cem köksal değil grubun hepsi şahaneydi... bateride ayhan ilkan yoktu... kim olduğunu bilmiyorum....elemanların hepsi murat ilkan hariç 80'lerden fırlayıp gelmiş gibiydi... hepsinde deri pantolon, beyaz gömlek...sıvri burunlu malmsteen çizmeleri... murat abiyse yine siyahları çekmişti....konsere set me free ile girdiler....tamamını 1'e 1 söylediler diyebilirim...ve konserin sonunda final countdown'u çaldılar.. millet koptu (tek bildikleri şarkı bu olduğu için heralde!!!)... konser sonrası kendisiyle tanışma fırsatım oldu... yanında kız arkaaşı vardı ve kendisinden sonra çıkan özlem tekin'i izliyorlardı.... ben yanlarına çekinerek gittim ve albümü imzalattım, fotğraf falan...kendisi gerçekten alçakgönüllü birisiymiş...bu arada yanındaki kız arkadaşının kim olduğunu biliyorum aslında siz de biliyorsunuz ama yazmiycam prensipler bööle...medyadan sık tanıdığınız birisi... murat abiyle de sohbet ettik ama soru sormaya vaktim kalmadı korumalar elemanı adılar götürdüler... gecenin yıldızı murat ilkan'dı... türkiyenin en iyi erkek rock vokali olduğunu herkese izpatladı.... blood on blood'daki çıkışı yaptıııı... etrafıma bir baktım herkes boğazını tutuyodu... sanki kendileri o kadar çıkmışlar gibi... zaten o andan sonra millet " haa biz bu adamlar tanımıyoz ama galiba sağlam elemanlarmış" moduna girdi....şenlikler sağlam geçiyo... ebce cem abinin konserini mutlaka izleyin

Geri