juice demiş ki:K.T.Ü'ye geldiler geçen hafta.Zaten cem köksalı hiç beğenmiyordum.Belki canlı performansını izleyince fikrim değişir diye düşündüm...Fakat hiçte öyle olmadı.En önde olmama rağmen cem köksalın çaldığı gitarın sesini yeterli derecede duyamadım..Diğer ensturümanların sesi fazlasıyla cem köksalın önündeydi.ve o kadar kulak tırmalayıcı bir gitar saund'u vardı ki cem köksalın...
Tizler,middle'ler o kadar açık.O kadar sağlam ekipmandan bu derece kötü bir saund nasıl çıkarıyor hayret ediyorum.Canlı performansı ise çok kötüydü bence.Sahnede sadece hızlı olmaya çalışan bence alakası olmayan,birisi...Her hangibir insana gitarı verip,tremoloyu göstersen cem köksal kadar hız yapar zaten...Karambol inişler,çıkışların yanı sıra alakası olmayan tonlara kaymalar ve bastığı sayısız yanlış ses... Malsteen gibi çalmaya çalışmasının yanına birde bu gibi etkenler eklenince ortaya gerçekten çok kötü bir görüntü çıkıyor.cem köksal bence kötü,çok kötü bir gitarist...Ben sadece murat ilkin,alpay şalt,çağatay ateş ve diğer klavyeci arkadaşı kutlarım.Onlar gerçekten işini iyi yaptılar ve cem köksalı bir kere daha kurtardılar.SAYGILAR HERKEZE...
kalipardi demiş ki:yani bu herife küfür edeceğinize gelmiş övüyorsunuz helal olsun size devam edin,bu iş için kafa patlatan insanlara ayıp ediyorsunuz bunuda bilin
kalipardi demiş ki:..., yani bu herife küfür edeceğinize gelmiş övüyorsunuz helal olsun size devam edin,bu iş için kafa patlatan insanlara ayıp ediyorsunuz bunuda bilin
wacken demiş ki:bu arada unutmadan söylemek istiyorum bu arkadaşlar ın sanırım müzik dinlerken tek kriterleri ''taklit olmaması''. onlar adına gerçekten üzüldüm nedenmi zira dream theather dan mahrum kalacaklar (ne de olsa rush ve queensryche taklitçileridir onlara göre.)hatta dream theather rush taklitçiliğini tribute albüm de çalarak tasdik bile etmişlerdir değilmi?
tabii bir de guns var. '' taklitle yola çıkmış bir gitaristleri slash var.''(aerosmith joe perry den bu kadar arak yapmasaydı keşke .)
tabii birde blackmore var malmsteen de az etkilenmemiştir ondan . en iyisi malmsteen de dinlememek..
listeyi uzatmanın pek bir anlamı yok sanırım. yoksa dinleyecek birşey kalmayacak...