Hocam n'aptınız ya ben hep mobilden giriyorum. 🙂Aynen ya büyük sorun cep telefonlarına kapatılmalı bu site evde olmasam bile saat başı girip bi dolanıyorum sitede 😀
Hocam n'aptınız ya ben hep mobilden giriyorum. 🙂Aynen ya büyük sorun cep telefonlarına kapatılmalı bu site evde olmasam bile saat başı girip bi dolanıyorum sitede 😀
Bende öyle valla gece yatmadan önce sabah kalkınca ilk buraya bakıyorum sevgilim siteyi kıskanıyor 🤣Hocam n'aptınız ya ben hep mobilden giriyorum. 🙂
66243 eklentisini görüntüle
Benim bu şekilde oluyor. Tam resim ya da tırnak resim olarak seçebiliyorum daha sonra.
Resim yüklemede ben de bir soruna rastlamadım. Bu arada sitenin mobil veya masaüstü şeklinde ayrı sürümleri yok. Mobilden de masaüstünden de aynı sürümü görüntülüyorsunuz.
Abi işte browse dedikten sonra resmi seçince beklemen gerekiyor. İnternet hızına göre yükleniyor resim, hiçbir şey yapmadan beklemeyi dene bir istersen olması lazım öyle. Ben genelde telefondan yüklüyorum resimleri, telefona göre de değişeceğini sanmıyorum.Cep telefonumdan, konu altında mesajımı yazıp, sonra da dosya yükle butonuna basınca, karşıma bu küçük pencere çıkıyor. Browse'a basıp dosyamı seçiyorum. Sonra o kadar işte. Bu dosyayı mesaja yapıştırma işlemini yapacak bir buton yok. Kapat'a basınca da, hiç bir işlem yapmadan kapanıyor bu küçük pencere.
Şöyle ki;
66278 eklentisini görüntüle
Abi işte browse dedikten sonra resmi seçince beklemen gerekiyor. İnternet hızına göre yükleniyor resim, hiçbir şey yapmadan beklemeyi dene bir istersen olması lazım öyle. Ben genelde telefondan yüklüyorum resimleri, telefona göre de değişeceğini sanmıyorum.
Chrome mu kullanıyorsun abi, hangi tarayıcı?Dosyayı seçtim. Bekledim... İnternet hızı yüksekti. Bekledim. 15 dk falan... Bekledim... Hiç bir değişiklik yok...:bored:
Cep telefonumdan, konu altında mesajımı yazıp, sonra da dosya yükle butonuna basınca, karşıma bu küçük pencere çıkıyor. Browse'a basıp dosyamı seçiyorum. Sonra o kadar işte. Bu dosyayı mesaja yapıştırma işlemini yapacak bir buton yok. Kapat'a basınca da, hiç bir işlem yapmadan kapanıyor bu küçük pencere.
Şöyle ki;
66278 eklentisini görüntüle
Oldu canım 😀En mantıklısı telefon değiştirmek gibi 😛
O ne ki hocam?Tapatalk da mı yok Wp de?
Afyon candır. 🙂En mantıklısı telefon değiştirmek gibi 😛
Ayfondur Afyon olsa duramazsın 😀Afyon candır. 🙂
ben tapatalk denedim ama tadı yok, anasayfada medialar çıkmasa yeter aslında.
Belki böyle daha kullanışlı olabilir?Çoğunluk aynı fikirdeyse ana sayfadaki son medyalar bloğu kaldırılabilir.
Tapatalk bir kısım kullanıcı için ideal fakat sitenin tüm özelliklerini kullanıyorsanız pek uygun olmayabilir. Örneğin medyalar bölümü, profil mesajları, alım satımdaki fiyat, şehir, takas durumu gibi özel alanlar ve daha bir çok özellik tapatalkda yok.