o kadar paraya zamanında gelse ne olur🙂
AceVentura demiş ki:nesi komik ?
samedii demiş ki:AceVentura demiş ki:nesi komik ?
peki dean in nesi kötü. dean kullananlar memnun değilmi gitarlarından.
belkide signature model kullandıgın için memnunsun sende.
belkide dean lerde sanatcının imzası olmadıgı için hoşuna gitmiyordur. 😆
.
aynen katılıyorum koresini bilmiyorum ama çin olanı markanın çok gerisinde.usa olanların fiyatı tabiki uçuk ama millet sidik yarıştırıyor diye söyledim. 😀obican demiş ki:dean usa fiyatları birazcık yüksek değil mi sence de 🙂 kore modelleri de çaldığım kadarıyla çoğu markanın gerisinde. sapları aşırı kalın ve ton olarak da pek ahım şahım değiller bence.
obican demiş ki:yaptığımız bir araştırmaya göre jackson savunanların %60'ında, peavey efsane amfi diyenlerin %95'inde, mesaaa mesaaaa diyenlerin %98'inde, bir ferrari görünce "eheh arabayı buraya parketmiştim" espriciği yapanların ise %110'luk kesiminde bahsi geçen üründen yok, ayrıca hiç biri bahsi geçen ürün ile 2sn den daha fazla bir yakın temas gerçekleştirmemiş 🙂 bırak yarışsın sidik 🙂
obican demiş ki:jackson arıyorum jackson arıyorum diyenler yüzünden alım satım forumu her cins ve renkten jackson doldu, yüzlerine bakan yok 🙂 bi tane peavey amfi var mis gibi, yok parasına satılacak en son. kısaca mesa diye bilinen dual veya triple rectifier ı görüp deneyen kişi sayısı belli şu forumda zaten vs. örnekler çoğaltılabilir.
konuşurken referans göstermeli insanlar 🙂 "jackson süper gitardır yaa" değil de direk "bende var, arkadaşımda var, şu kadar süre çaldım, şu markaların şu modelleri ile kıyasladım, fiyat ve/veya performans olarak şöyle artıları var" demeyi öğrenmeli 🙂