soulwalker demiş ki:1800 dolar o dean'e verilemeyecek kadar güzel bi para bence. Emin ol çokta çaldım. İlk cümlenin sonundada bence diye bi sözcük kullandım, sonuçta kişi beğenisi.
bende o dean'leri i denemiş biri olarak katılıyorum..
soulwalker demiş ki:1800 dolar o dean'e verilemeyecek kadar güzel bi para bence. Emin ol çokta çaldım. İlk cümlenin sonundada bence diye bi sözcük kullandım, sonuçta kişi beğenisi.
80lerin başı dedikmi hamer hurricane kramer gitarlarını unutmamak gerekir.sanki o zaman yapılan gitarlar bir daha üretilmiyor gibi hissiyata kapılıyorum.metallizm2 demiş ki:Dean'ler gerçekten güzel gitarlar.Benim için tek kötü yanı klavyelerindeki kalınlık.Zaten oda yekpare olmasından kaynaklanıyor.
Gel gelelim Jackson'a.Jackson'ın ben ne olduğunu size söyliyeyim.80lerin başındaki heavy-thrash çılgınlığına ait gitar BC Rich olmuştur her zaman.O zaman lar bütün Heavy Metal ve dallarında ki gitaristler daima bu markayı seçtiler.Çünkü gerçekten sıradışıydı.Ama sonra Jackson adı altında bir gitar firması etkinliğe girdi ve gerçekten BC Rich devrine son verdi.BC Rich ler şu sıralar tekrar yeni yeni rağbet görmeye başladı.Özellikle son 4 yılda.Jackson gerçekten güzel gitarlar.Özellikle RR modelleri ve Dinky ler.
metallizm2 demiş ki:Dean'ler gerçekten güzel gitarlar.Benim için tek kötü yanı klavyelerindeki kalınlık.Zaten oda yekpare olmasından kaynaklanıyor.
Gel gelelim Jackson'a.Jackson'ın ben ne olduğunu size söyliyeyim.80lerin başındaki heavy-thrash çılgınlığına ait gitar BC Rich olmuştur her zaman.O zaman lar bütün Heavy Metal ve dallarında ki gitaristler daima bu markayı seçtiler.Çünkü gerçekten sıradışıydı.Ama sonra Jackson adı altında bir gitar firması etkinliğe girdi ve gerçekten BC Rich devrine son verdi.BC Rich ler şu sıralar tekrar yeni yeni rağbet görmeye başladı.Özellikle son 4 yılda.Jackson gerçekten güzel gitarlar.Özellikle RR modelleri ve Dinky ler.
izzzyy demiş ki:onlar hikaye ya o fiyata satan yer yok amerikada en pahalı yerler music123,musician friend,guitar center yanılmıyosam zaten aynı kuruluş bunlar onlar bile 3000 lere satıosa amerikada çok daha uygun fiyatlara bulunabilir ama aynı şekilde jacksonlarda çok daha uygun fiyatlara bulunabilir tercihim hep jackson😀