soulwalker demiş ki:izzzyy demiş ki:onlar hikaye ya o fiyata satan yer yok amerikada en pahalı yerler music123,musician friend,guitar center yanılmıyosam zaten aynı kuruluş bunlar onlar bile 3000 lere satıosa amerikada çok daha uygun fiyatlara bulunabilir ama aynı şekilde jacksonlarda çok daha uygun fiyatlara bulunabilir tercihim hep jackson😀
Valla ben kendi ülkemde satılan fiyata bakarım. usa de yaşamıyorum. İbanezleri mesela sevmememe rağmen fiyat açısından diyecek laf bulamıyorum. Çok avantajlı fiyatları. Schecter ler iyi ,böyle devam ederlerse tabi. Jackson distribütörü, usa lerde güzel fiyat veriyordu. Tabi en son partide önödeme ayağına milletin paralarının faizleri yendi , hala da yeniyor. 🙂 Ki en son partiden bi önceki partide 5 6 ay gecikmeli geldi. Jacksonlar Türkiye'de iyi temsil edilmedi. Umarım bundan sonra daha iyi olur. Jackson olsa da alsak 🙂
abi türkiye fiyatıyla amerikayı kıyaslamıoruzki iki gitarın usa fiyatını kıyaslıyoruz yada ikisini getir türkiyeye fiyatları kıyasla oran yine yakın olcaktır sonuçta kıyaslama yapılan satış deil.