Atalay demiş ki:anti-social demiş ki:usa select kv2ler hakk?nda bilgisi olan var m? alcam da allah izin verirse
Bu "select" nedir bilmiyorum ama her USA KV2 en iyi Jackson fretboarda sahip. Su gibi kay?yor.
sık sık tabir ederiz berkay 😆 da senin marty'i görmek nasip olmadı hala 😆 ne zaman görcez kütarı :?:DaveMustaine_64 demiş ki:Kv2'de speed neck diye tabir ettiğimiz sap var
bauglir demiş ki:bende de japon ke3 var. genel olarak çok memnunum ama ayakta çalarken klavyenin aşağı düşmesini bir türlü önleyemedim. bunun bir çözümü var mı? :roll:
DaveMustaine_64 demiş ki:bauglir demiş ki:bende de japon ke3 var. genel olarak çok memnunum ama ayakta çalarken klavyenin aşağı düşmesini bir türlü önleyemedim. bunun bir çözümü var mı? :roll:
Bu kelly'lerde yaşanan bir şey bunun tek bir yolu var o da askılıkların yerini değiştirmek. 90 öncesi student kelly'ler daha küçük gövdeleriyle daha iyi dengede duruyorlarmış bir de onlardan bir tane alabilirsin. Ya da hayvani gövdeli olan king kelly'lerden 😀 Tabii bulabilirsen 😆
Askılıkların yerini değiştirmen içinse sna bir tüyo verebilirim, %99 gitarını deldirmek istemezsin onun için hali hazırda bulunan bir deliği kullanmayı denemelisin. mesela floyd rose kapağının kafaya en yakın olan üstteki vidasını çıkar oraya tak, sol üst "horn"da olan askılıkı. O zaman dengede durması lazım 🙂
allah razı olsun 🙂 norton sen nerden alıyon ya :?: allah laylaylomu bildiği gibi yapsın :!:DaveMustaine_64 demiş ki:Canercim bi aqra konuşalım seninle 🙂 Laylaylom'a sakın gitme 😀