İnce gövde, inlaylarin yukarıda olması, 22 perde diyince gitarın stealth demek oluyor aslında ama h-s-h konfigürasyonlu bir stealth bilmiyorum 🙂
SiLeNoZ çok haklı ben hayatım boyunca basabildiğim en hızlı notaları sapı bayağca kalın denilebilecek kore yapımı bir squierde bastım...SiLeNoZ demiş ki:Rahat klavye diye birşey yoktur. Eline ve senin yapına en uygun klavye olabilir ancak bu da en iyi olduğunu göstermez. En güzel kadın kimdir diye sorsan 100 tane farklı cevap alırsın. Benim elim gayet küçük olmasına rağmen ince saplı gitarlarla çalamıyorum. Tam tersine jackson ve gibson gibi kalın saplı gitarlarda rahat çalabiliyorum.
yjm demiş ki:ke-1 ve sl-1 arasında gövde farklılığından başka ne gibi farklı yönler vardır,yoksa her ikiside aynı mıdır sadece gövdelerimi farklıdır,bazıları ibanez'lerin en rahat klavye'ye sahip olduğunu söler,ve burası jackson topic olduğu için tabikide jackson deniliyor ,yok mu ibanezci 🙂
Bir de ke-1,ke-2,ke-3 nedir?
Jackson ke-3 pro series(made in japan oluyor herhalde) nasıldır?
Usa kelly'ler ile karşılaştırma yapılırsa ne gibi farklılıklar mevcuttur,çalımın rahatlığı yani klavye rahatlığı aynı mıdır?
Japan yapımı jackson'lar bolt-on oluyor ve usa'ler de neck-thru,peki ikisi arasında sound farklılığı açısından çok,sap ve klavye farklılığı var mıdır?
Me_ThuS demiş ki:Ek olarak ke-1 sabit kahler apm3310 kopruye sahip sl1 ise orjinal FR ye. Ke1 custom shop marty friedmann signature ke-2 amerika uretimi top-of line dedikleri model( 2h FR neck-thru...) ke-3 ise professional serisi (yani 2 nin daha alinabilir modeli (bolt on licenced FR... )
Sl lerin sapi bir kv2 den .15" kadar kalin bu bu kadar fark yaratiyormu acaba.En ince speed digeri kalin diye tabir edince suphe ettim acikcasi bu olculerin mm cinsinden olani yokmu?
_Alien_ demiş ki:arkadaşlar 370dx ile 350ex arasında ne fark vardır?
haklısın... 😳graffit demiş ki:_Alien_ demiş ki:arkadaşlar 370dx ile 350ex arasında ne fark vardır?
Bu başlıkta bu soru :roll: enterasan 😀