Jackson Mark Morton Dominion River Bed; 1.785 €
Jackson Mark Morton D2 Dominion Black 475 €
Aradaki uçurumu anlayamadım pek 🙂
alttaki hindistan dostumJackson Mark Morton Dominion River Bed; 1.785 €
Jackson Mark Morton Dominion River Bed; 1.785 €
o paraya abd ye önceden uçak bileti alıp gitarı da alıp gelirsin.Nasıl Türkiye de Jackson satıyorlar algılayabilmiş değilim.1-2 tane satış yapınca dükkan kirasını çıkarıyorlar galiba. 5000-6000 tl ye soloist.Lightning sky li kv filan alsan araba parası olacak.
ebay veya jcf der ve geçerim 🙂Soloist'ler zaten 2500$dan başlıyor en düz modeli, USA fiyatı da çok ucuz değil. USA'den alındığında sırf kargosuyla bile neredeyse 4500- 5000TL ediyor. Adamlar ne yapsın? 🙂
Hocam sizin gibi durust saticilar kalmadi ki adam 99 ke2 duz siyahi 4500 tlye satmaya calisiyorBen de turkrock.com derim o zaman, 2800 liraya Soloist sattım be geçen sene 🙂
Ayrica forumdaki arkadaslar 350 dolara tum masraflar dahil getiriyor abihttp://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170959429086
Üzerindeki grafikle yaşayabilirim dersen şu fiyata Custom Shop Kelly var. Hiç bir kampanya vs olmadan 1200 liraya Ocak ayı boyunca tonlarca uçuş var. Eğer 4500 liraya Kelly almak istiyorsam neden gidip şunu almayayım öyleyse?
Dikkat et, Custom Shop alet. En kötü git Mike Learn'e adam gibi bir boya attır ne olacak? İki Nikon D800, üç iPhone getirir parasını çıkartırsın.
Eğer zaten Amerika'dan gelecek bir arkadaşın varsa maliyet daha da düşecektir, 1200 lira vermeyeceksin mesela uçak biletine 🙂. Veya THY'nin geçen sene sevgililer günü kampanyası vardı, 400€'ya iki kişi New York bileti vardı.
Dediğin gibi fantazide kalıyor bu planlar, ama neden kalsınlar ki? Ben sırf şu gitarı gidip alıp gelmek için ofisten izin alabilirim, hatta patrona da bir şeyler alırım, senelik iznimden bile düşmeyiz 😛 Yılbaşına bile denk getirilirdi niyetimde ciddi olsaydım.
Bence gitmezdin diyen varsa, daha önce bu şekilde yurtdışından USA Kelly getirmişliğim var. Gittim, gitarı aldım, döndüm. Oluyor yani 🙂
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170959429086
Üzerindeki grafikle yaşayabilirim dersen şu fiyata Custom Shop Kelly var. Hiç bir kampanya vs olmadan 1200 liraya Ocak ayı boyunca tonlarca uçuş var. Eğer 4500 liraya Kelly almak istiyorsam neden gidip şunu almayayım öyleyse?
Dikkat et, Custom Shop alet. En kötü git Mike Learn'e adam gibi bir boya attır ne olacak? İki Nikon D800, üç iPhone getirir parasını çıkartırsın.
Eğer zaten Amerika'dan gelecek bir arkadaşın varsa maliyet daha da düşecektir, 1200 lira vermeyeceksin mesela uçak biletine 🙂. Veya THY'nin geçen sene sevgililer günü kampanyası vardı, 400€'ya iki kişi New York bileti vardı.
Dediğin gibi fantazide kalıyor bu planlar, ama neden kalsınlar ki? Ben sırf şu gitarı gidip alıp gelmek için ofisten izin alabilirim, hatta patrona da bir şeyler alırım, senelik iznimden bile düşmeyiz 😛 Yılbaşına bile denk getirilirdi niyetimde ciddi olsaydım.
Bence gitmezdin diyen varsa, daha önce bu şekilde yurtdışından USA Kelly getirmişliğim var. Gittim, gitarı aldım, döndüm. Oluyor yani 🙂