Benimki keyfi olduğundan kendim yaptım.Hobi hesabı oldu biraz.Hatta birkaç arkadaşıma da bu manada yapıp hediye ettim.bn cercevelerimi ostimde kestiriyorum 😀
Hayır RR3 lerin hiçbirinde bulunmuyor. Japon yapımı ve bolt on saplı olup binding bulunduran sadece DK serisi var, birde fusionlarda da vardı sanırım başka aklıma gelmedi. Ama RR3 lerde yok.Arkadaşlar merhaba;
Fender öncesi Jackson rr3 lerde klavyede binding bulunmakta mıydı? İnternetten biraz kurcaladım ama bindingli bir rr3 göremedim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ne guzel bi Jackson.. Tam modeli nedir acaba?Vay be başlıgı açalı 10 sene olmuş 15 yaşındaydım şimdi 25 yıllar ne cabuk geçiyor
neyse topicin 10. Yıl şerefine gitarımın resmini paylaşayım [emoji3]
Usa Sl-1 veya sl-2h kullanan var midir forumda, biraz tecrubelerinizden bahsedebilir misiniz? Gas vuruyor da yine alttan alttan...
Süper gözüküyor abi umarım onlarca seneler kullanırsın. Peki sl1 ve sl2h karşılaştırması yaparsan farklar neler sence neden sl2 gitti de 1 duruyor yani? Ben gidersem 2 yoluna gitmeyi düşündüm de
Arkadaslar jackson japan dk2 bof var bende.bridgede sd invader var.diger iki single duncan design ve acikcasi hic begenmedim.gitar kizilagac.maun a aliskin oldugum icin gitar asiri sert bi gitar degil.Neyse sorum su.Orta manyetigi sokup bi hum neckte bir single kullanmayi dusunuyorum.guclu bir single a ihtiyacim var.Sustaniac ile dimarzio super dist single arasinda kaldim.Ne onerirsiniz?
Ha pardon, middle ı söküp yazmışsınız ben orayı atlamılım mobilden. Neck'e bir Hot Rails o zaman. Tertemiz olurInvader guzel.orta manyetikle pek isim olmuyo.neck i zaten leadlerde kullancam.acikcasi invaderden lead e gecerken guclu bir neck manuetigine ihtiyacim var.Ne yapmali
Ne guzel bi Jackson.. Tam modeli nedir acaba?
Ne için kullanacaksınız? Biri 24 diğeri 22 perde, biri Floyd diğeri sabit köprü.http://www.thomann.de/intl/charvel_pro_mod_sd1_2h_ht_sw.htm
http://www.thomann.de/intl/jackson_pro_dinky_dk2qm_ht_cb.htm
bu gitarlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
SlmNe için kullanacaksınız? Biri 24 diğeri 22 perde, biri Floyd diğeri sabit köprü.