hepsi meksika değil sadece bolt on modeller meksika.yeni pro serisi meksika üretimiymiş deneyen varmı meksika jacksonları ?
hepsi meksika değil sadece bolt on modeller meksika.
yeni pro serisi meksika üretimiymiş deneyen varmı meksika jacksonları ?
sağolasın , site yönetimiyle ilgili olduğunu tahmin etmeliydim🙂Distribütörlükle ilgili değil de sitelerinin yönetimiyle ilgili bir sıkıntı var. Güncellemiyorlar çok büyük parti gelmediği sürece. Tune-l'in sayfasından modellere bakabilirsin, zuhal'ın elinde yoksa da istek üzerine getirtebilir oradakileri muhtemelen.
DK2'ler ergonomi olarak iyi, donanım olarak ortalama veya biraz üzerinde... Fakat odun kısmı iyidir...So Cal HS modelini denedim, oldukça güzel gitarlardı. Ben Berlin'de denemiştim ve 750€ fiyatı vardı. 3000TL, nakit alımda indirimi düşününce güzel bir fiyata denk geliyor.
Ben de 2007 SL1 kullanıyorum sizin gibi, gerçi sizde SL2 var da farketmez, o gitarlardan sonra bile ele alınca kaliteli geliyor bu So Cal modelleri.
Bu arada şu milletin neden hasta olduğunu anlamadığım japon DK2'lerden falan daha güzel gitarlar bu So Cal modelleri. Mutlaka deneyin.
DK2'ler ergonomi olarak iyi, donanım olarak ortalama veya biraz üzerinde... Fakat odun kısmı iyidir...
Ancak, Charvel-Jackson J90 ve J100 upgrade'inden sonra muhteşem oldu...
Katılıyorum...Ben DK2'leri Ibanez Prestige gibi görüyorum, ne eksik ne fazla. Sap kalınlığı dışında orta halli modeller, eski RG2550 falan gibi. Gerek işçilik, gerek hissiyat.
Odun kısmının iyi olması ile ilgili de, o fiyattaki gitarların neredeyse tamamı için bu durum böyle. Ben DK2 yerine açıkçası uzakdoğu LTD de öneriyorum. Ağaç kısmı ise büyük gitar fabrikalarının en ucuza kapattığı konulardan biri. DK2'lerde ben istediğim rezonansı pek bulamadım açıkçası.
Manyetik, köprü sistemi, sustain artırıcılar ise tonun makyaj kısmı. Güzel manyetikler her zaman farkettiriyor.
Anladığım kadarıyla şimdiki bu So Cal ve San Dimas modellerinin hepsi Meksika üretimi. Bunların japon üretimi de var mı(ydı)?
Bir de yukarıda uzakdoğu üretimi Ltd'lerin de lafı geçmiş. Sizce karşılaştıracak olursak hatta japon dk serilerini de katacak olursak tercihiniz hangisi olurdu? 🙂