Selam millet,
Bir konuda bilgi rica edeceğim. Jackson Kelly pro sahibiyim. Eski japon üretimi olanlardan. Gitarı ve tonlarını çok seviyorum ancak jackson'ın standart tel yüksekliği bana biraz fazla geliyor. Sizce gitarın klavyesini değiştirip istediğim seviyede, ibanez'in üst serilerindeki gibi bir tel yüksekliğinde daha iyi performanslı bir gitara kavuşabilir miyim ?
Hocam Mick Thomson yeni geçmiş sanırım Jackson'a, şuan kendi adına üretilen bir Jackson gitar var mı yoksa daha yapım aşamasında falan mı ?Jackson Mick Thomson Signature gelsin hayatımda ilk Jackson gitarımı alabilirim.
Hocam Mick Thomson yeni geçmiş sanırım Jackson'a, şuan kendi adına üretilen bir Jackson gitar var mı yoksa daha yapım aşamasında falan mı ?
Double Rhoads V sadece custom shop olmaktan çıkıp signature olarak çıkarsa 40 gün 40 gece düğün var 😀
Tremolo kolu girişi yok, bu ne çeşit bir köprü? 😀Double Rhoads V sadece custom shop olmaktan çıkıp signature olarak çıkarsa 40 gün 40 gece düğün var 😀
Tremolo kolu girişi yok, bu ne çeşit bir köprü? 😀
Selamlar
Jackson soloist ile japon dinky i sap olarak farklari nelerdir tecrube edeniniz varmi soloistler icin sapi biraz daha kalin diyorlardi ama internet sitesinde rakamlar ayni bir gun zuhale gidip denemek lazim
Yaklaşık bir aydır Charvel San Dimas Japan kullanma şansım oldu, gerçekten çok keyif aldım. Video tam olarak karakterini belli etmesede serseri drive lara sahip kendisi 🙂
Tam bir Bc Rich olmuş.Severiz !
Aynen öyle abi, her şeyiyle elimdeki PRS'ten farklı bir gitar. Ülkemizde keşke ikinci eline rastlasaydım da fiyat olarak ta nerelerde oynadığını görseydim. Dışarıda 600 $ falan sıfırı.@berdin123 Hindistan üretimi gibi duruyor:
Jackson SLXT Soloist X Series Electric Guitar - Transparent Black
Ama sene olmuş 2100, üretim standartları, fabrika koşulları vs. bu seviye gitarlar için dağlar kadar fark yaratacağını sanmıyorum. Manyetikleriyle, yapısıyla, sapıyla çok farklı ve daha iyi gelecektir senin Ibo'dan.