gövde üzerine takılan parçaların bir kısmı antika olduğu için ve sorunlu olduğu için güncel parçaların takılması yönünde değişiklikler yapıldı, sadece boya kısmı, gitarın boyası ve iyiliği açısından bunu ben yapmadım,bunun dışında üzerindeki manyetikleri lehim vs gibi işleri yapayım dedim, bunlar da standart işler değildi(manyetikler farklı Kenan Usta dahi işin içinden çıkamadı,bu konuda çok çok deneyimli kişilere de sormama rağmen manyetiklerin ne olduğunu ne olmadığını bana söyleyemediler),bunun dışında 350 $ değeri olan bir sapı da alelade şekilde kimsenin yapabileceğini zannetmiyorum ayar isteyen birşey sonuçta(gitarı toplama süresi uzun olduğu için tek seferde yapamazdım ve güncel değişimler de oldu üzerinde), düşün ki sap vidalarına kadar yurtdışından getirtmek durumunda kaldım 🙂 Anlayacağın belim bayağı büküldü, düşündüğüm gibi ucuza malolmadı malesef(benim hesabım ise herşeyiyle 900 küsür liraydı 2011 senesinde fakat şu anki satılıkta yazdığım rakamı bayağı bir solladı maliyeti bunu da yazmış olayım ) Fakat gitarı topluyorum madem orjinali üzerinde olan parçaları alayım dedim, üzerindeki fr dan manyetiklerine kadar aldım , buldum.Sanırım burgu sadece orjinale sadık değil o da orjinalinden daha iyidir( yine Usa'den geldi bu renk yok ülkemizde ),bunun dışında kargocuların b.k yemesiyle kaybolan parçalarım oldu, hiç bir şekilde geri dönüşü olmadı bunların da, yurtdışından 1 haftaya gelen kargo 1 ayda bana ulaşamadı 😀 Velhasıl sıkıntılı bir süreçti.Gitarı zaten kendim kullandım da denemez, kendim bass gitar ile uğraşıyorum, bu gitar ise biraz lükse kaçıyor şimdilik düzenli müzik yaptığım grup olmadığından ve mevcut gitaristlerin hatrı sayılır koleksiyonları olduğundan benim gitarıma ihtiyaçları yok.