Araştırdığım kadarıyla kvx10 modeli ve js30 rr ilk çıktığında ya da belirli bir dönemde FR'siz sabit köprü olarak piyasaya sürüldü, 90larda, japon menşeili olarak. Ben FR'li bir gitar istemiyorum, aslında bolt on da istemiyorum ama fiyat olarak uygun olması açısından giriş seviyesi eski japon bolt on jackson'lara bakıyorum arada. Sabit köprü ve Seymour Duncan manyetikli bir jackson kv pro güzel olurdu ama şu sıralar benim için çok lüks olur. Ama denediğim rr3'ün de klavye ve action çok iyiydi 22 perde olmasa alabilirdim belki ama satıldı çoktan. Hal böyle olunca bolt on olmasına bakmadan js30 rr denesem mi diye kafamda bir fikir oluştu. Klavye inceliklerini bilirsem ona göre ilanlara bakarak olurum diye düşünüyorum, gidip deneme şansım olmaz şu sıralar.
Emg manyetikli gitarlarım oldu, şu anda da schecter v-1 platinium zaten emg'li, o yüzden Seymour Duncan manyetikli olan bir gitar tercih ederim eğer almaya karar verirsem. Aslında trans finishliler çok hoşuma gidiyor, bulduğum rr3 de öyleydi, fiyatı yüksek olmasa affetmezdim de geçti gitti...olmazsa daha ilerde sabit köprü daha üst segment ince klavye bir v kasa bakacağım. O yüzden geniş ölçekli olarak sap karşılaştırması istedim tecrübe etmiş olan arkadaşlardan.