oda gelir bir gün 🙂Fotoğrafa bir tane kırmızı lazım 🙂
oda gelir bir gün 🙂Fotoğrafa bir tane kırmızı lazım 🙂
1986’nın farklı bir renginden brandon ellis’te de var sanırım. hepsi çok güzel.Koleksiyonuma yeni katılan Charvellar.
- 1991 SDK-070-SH Metalic Blue, match headstock 🔼
- 1986 Model 1 1A Cream White ◀️
- 1991 DK-65 Sky Blue 🔽
- 1987 Model 3 Pearl White ▶️
175560 eklentisini görüntüle
onlarda neler neler yok ki 😀1986’nın farklı bir renginden brandon ellis’te de var sanırım. hepsi çok güzel.
Hocam konudan bagimsiz v-1 custom ile platinum arasindaki fark nedir,sap olarak ince midir ltd mh1000 gore tavsiye eder misinizArkadaşlar selam, Charvel desolution star dst-1 st sabit köprülü gitarı nasıl bilirsiniz? Benim Schecter v-1 platinum'a takas için önerilmiş de emin olamadım. İki gitarda da emg var. Benim Schecter abanoz klavye ve kore, charvel çin ve gül ağacı klavyeli. Sivri kısımda da biraz çizik ve aşınma var Charvel'in. Değişik bir mavi rengi var bilemedim.
Sapı ince midir jackson pro soloist ya da rr gibi? Mor bir soloist denemiştim geçen zuhalde sapı elime çok iyi oturmuştu ince ve düzdü arkası.
Merhaba, custom 22 perde, platinum 24 perde. Manyetikleri değişik, custom'da Schecter Usa Pasadena var, platinum serisinde emg manyetikler var. Sapları aynı sanırım, ikisi de thin C olarak geçiyor. Daha ince olan saplar sls serilerinde, ultra thin c isimli saplar. Ltd mh1000 denemedim bilemiyorum ama ltd Ex400 çalmıştım bir süre, güzel gitardı. Sapı biraz daha kalın olabilir Schecter'e göre.Hocam konudan bagimsiz v-1 custom ile platinum arasindaki fark nedir,sap olarak ince midir ltd mh1000 gore tavsiye eder misiniz
Tamamdir hocam tesekkur ederimMerhaba, custom 22 perde, platinum 24 perde. Manyetikleri değişik, custom'da Schecter Usa Pasadena var, platinum serisinde emg manyetikler var. Sapları aynı sanırım, ikisi de thin C olarak geçiyor. Daha ince olan saplar sls serilerinde, ultra thin c isimli saplar. Ltd mh1000 denemedim bilemiyorum ama ltd Ex400 çalmıştım bir süre, güzel gitardı. Sapı biraz daha kalın olabilir Schecter'e göre.
🙂 stealth ayrı bir hikaye. Yurt dışında sıfırı satılıyordur alırım elbet onu bir gün ama kaliteli bir şey almak lazım, hanım fazla ekipmandan bunalıyor.B.C. Rich Stealth'lerin soyu tükenmeye yüz tutmuş iken ona çok yakın bir kasası olan bu gitarı "ben olsam" alırdım.
Kalın sap'a asla diyenlerdensen, işi garantiye almak için Angara'ya bir tren yolculuğu yapmak gerek. Kumpasla tutup fotoğrafını da atabilir tabii.
Maşallah forum akıyor. Burada harcayacağım zamanı yabancı forumlara kayıt olmak için harcasam daha iyi olacak sanırım.
Charvel Desolation DS-2ST İncelemesi türkçe olarak bahsettiğiniz gitarın les paul muadilinin en kapsamlı incelemesi 13 sene önce Barış Şahin tarafından kendi yayınladığı üzerinden yapılmış.Gitar kağıt üzerinde iyi duruyor fakat deneyimlemeden,işçiliğini ve üzerindeki materyalin kalitesini birinci elden tecrübe etmedikçe söylemlerimiz farazi olacaktır.Belli bir geçiş dönemi sırasında Fender'in Charvel adına ürettirdiği sonrasında Charvel'ın üretim yeri ve mantalitesi tamamen değiştiğinden yabancı forumlarda da çok net bilgilere ulaşacabileceğinizi düşünmüyorum.Nispeten pek piyasada olmayan,ikinci elde çok dolaşmadığından çoğu insanın tecrübe etmediği bir model olduğundan tercih etmek biraz risk almayı gerektirecektir.Şahsen ben Kore üretimi bir Schecter'ı Çin üretimi,kafada soru işaretleri oluşturan bir Charvel ile takas etmeyi düşünmezdim.Ancak size uygun geliyorsa,işçiliğinde ve çalımında rahatsızlık verici bir yönü yoksa tercih edilebilir.Maşallah forum akıyor. Burada harcayacağım zamanı yabancı forumlara kayıt olmak için harcasam daha iyi olacak sanırım.
Teşekkür ederim, ben de sizin gibi düşünüyorum aslında. Charvel mutlaka iyidir ancak Schecter'in kıyasla daha değerli olduğu kanısındayım. Ibanez s5470 almak için ilana koydum ama gelen teklifler aklımı çeliyor 🙂 Charvel'in kasası hoşuma gitti gibi, bir de sapı ince diye biliyorum o da beni cezbetti ama sanırım takasa girmeyeceğim. Schecter'in tonu çok iyi.Charvel Desolation DS-2ST İncelemesi türkçe olarak bahsettiğiniz gitarın les paul muadilinin en kapsamlı incelemesi 13 sene önce Barış Şahin tarafından kendi yayınladığı üzerinden yapılmış.Gitar kağıt üzerinde iyi duruyor fakat deneyimlemeden,işçiliğini ve üzerindeki materyalin kalitesini birinci elden tecrübe etmedikçe söylemlerimiz farazi olacaktır.Belli bir geçiş dönemi sırasında Fender'in Charvel adına ürettirdiği sonrasında Charvel'ın üretim yeri ve mantalitesi tamamen değiştiğinden yabancı forumlarda da çok net bilgilere ulaşacabileceğinizi düşünmüyorum.Nispeten pek piyasada olmayan,ikinci elde çok dolaşmadığından çoğu insanın tecrübe etmediği bir model olduğundan tercih etmek biraz risk almayı gerektirecektir.Şahsen ben Kore üretimi bir Schecter'ı Çin üretimi,kafada soru işaretleri oluşturan bir Charvel ile takas etmeyi düşünmezdim.Ancak size uygun geliyorsa,işçiliğinde ve çalımında rahatsızlık verici bir yönü yoksa tercih edilebilir.
Tamam peki 🙂 Schecter dursun madem. Mucize bir gitar değilse gerek yok 😂Arkadaş bilen yok demek ki kimse yazmadığına göre 🙂 2011 yılında üretimine başlanan ve ülkede çok tanınmayan bir model sorduğun gitar. Mucize bekleme, çinde yapılmış bütçe dostu sıradan bir model işte.