rastansaga demiş ki:Hiç mi kafanız çalışmaz sizin?
Bak arkadaşım hala forum kuralları dışında hareket ediyorsun, ama hakaret etmeye başladığın için sana cevap vermek istiyorum 🙂
Atalay demiş ki:Ucuz gitarın kalitesi bellidir amacı bellidir. Pahalı gitarın da öyle. O zaman cebine veya keyfine göre seçersin. Kimse de seni, ne paran var da Jakcson alıyorsun, ya da paran yok ta Cort alıyorsun diyerek yorum yapamaz. yapsa da kime ne. Cort'un hitab ettiği kitle belli, Jackson'un (çok değişik kalite seçenekleri var ama) belli. Açın konserleri seyredin kaç kişi Cort tercih edip çalmış, kaçı başka gitar seçmiş. Neyin derdindeyiz ki? Burası Jackson ile ilgili bir bölüm olunca Jackson severler Jackson tartışıyor. Ondan gayrısı için başka başlık açın.
Burdaki şeyi nasıl oldu da bir "sınıf kavgası" sırasında söylenmiş bir şey gibi algılandın bilmiyorum? Kim çıkıp da böyle birşey der ki akıl var mantık var??
DaveMustaine_64 demiş ki:Bunu okuyunca da içimden, "evet abi, haklısın abi" demek geçti, sonra boşver marka kavgasına devam etmek daha mantıklı dedim 😆
Norton_Antor demiş ki:Cort aşağı tabakaya hitap ediyor elbette.ucuz olan şey aşağı tabakaya hitap eder.bunda anormal olan nedir?bu zaten varolan bir kural ve aynı zamanda sonuç değil mi? ben öyle sanıyordum.
Burdaki esprileri de (ironi diyoruz) anlamayan "forum kurallarına aykırı" bir şekilde mesaj yazmaya devam eden sensin ve kafası çalışmayan biziz öyle mi 🙂 Bir dur ve Nortın'ın seninle verdiğin tepkiyle ilgili olarak nasıl dalga geçtiğine bak ondan sonra bunu da ciddiye alıp verdiğin tepkilere bak ve lütfen bundan sonra Cort gitarlarla ilgili sataşcak yer arama 🙂 Anlamadığım şey şu, hiç sevmediğin markaların başlıklarını neden takip ediyorsun? Belki de forumdaki en güzel en bilgilendirici başlıklardan birisiydi bu ama yine aslında "seninle ilgisi bile olmayan" birşeye girip saçmaladığın için başlığın hiç bir özelliği güzelliği kalmadı...