Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aylar öncesinden kalma basit bir kahler tartışmasını bile bu şekilde sündürmenin çok makul bir davranış biçimi olduğunu düşünmüyorum.Basit bir imla hatasından,ufak bir tartışma üzerinden pasif agresif tepkiler oluşturmak gerçekten yorucu olmuyor mu?Belki de esas çözüm su şebekesinden tüm topluma teyakkuz edecek şekilde xanax basmaktır.
Ama kimi noktalarda ise küçük harfle başladığı cümlelerle insanlara yazım kuralı öğreten gerçek bir Dr. Jekyll.
Nelerle uğraşıyoruz ya. Neyse, işin son 10 dakikasını da böyle yedik. Konuyu to do listime de ekledim. Şu İstanbul toplaşmasında bu konuyu da birçokları gibi istişare ederiz, masaya yatırırız. Ama şimdilik mesai biter ve bu çocuk 12 biraya kaçar.
Dahi anlamına gelen de/da'yı bitişik yazan çok görmüştüm de, kesme işaretiyle ayırarak yeni bir çığır açtın reis. Ha bu arada, bu satırları yazarken hangi Tolgasın? Doğru olan mı yanlış olan mı?