abi evet ya çok doğru bi tanımlama.. afacan bi bakış.. kutluyorum kıvançtebrikler demiş ki:İşin ilginci adam gelince kızamıyosun da. Konser günü de 5 gibi gel dedik. Adam 5 buçukta zor geldi. Suratta yne bi gulumseme, bi afacanlık... O gun ded kızamamıstık. Seytan tuyu var galiba adamda.
Ondan mı kısadevreler oluyor ara sıra acaba :roll:akinu demiş ki:Vaktiyle TRT'de bir yarışma vardı. Sunan adamın adını unuttum galiba Cenk Koray-Erkan Yolaç tadında bir adamdı ve yarışmanın format adı "kutumu açın" idi. 60-70 yaşındaki teyzeler programı arar; sunucu ise bir takım hediyeleri gösterip kadını hediyeleri açmaya ikna etmeye çalışır.. İşin sonunda
- hanfendi ütü mü vereilm buzdolabı mı?
- yok siz kutumu açın
gibi freek diyaloglara sahne olan bir yarışmaydı. Ne kadar ağır ve travmatik bir çocukluk dönemi geçirdiğimizin kanıtıdır. Geçenlerde aklıma geldi bu yarışma yolda gülmeye başladım.
CHRONOS demiş ki:Ondan mı kısadevreler oluyor ara sıra acaba :roll:
akinu demiş ki:CHRONOS demiş ki:Ondan mı kısadevreler oluyor ara sıra acaba :roll:
Ne kısa devresi?
Beni güldürme 🙂 😆akinu demiş ki:XT Live'dan pek haz etmedim ben.. Olum Erdem GT6'ım olmasa walla satmicaktım POD'u haa.. 😀 Hakikaten POD her yaptığı aletle niye giderek kötüleşiyor anlamıyorum. Bildiğin 2.0, Live'dan daha iyi.. en azından amfi simülezon kalitesi açısından, bir de sesler daha dijitize geldi XT Live'da.. Neyse, tarz-zevk meselesi.. Ben yobazım 😀
SurguN demiş ki:Beni güldürme 🙂 😆akinu demiş ki:XT Live'dan pek haz etmedim ben.. Olum Erdem GT6'ım olmasa walla satmicaktım POD'u haa.. 😀 Hakikaten POD her yaptığı aletle niye giderek kötüleşiyor anlamıyorum. Bildiğin 2.0, Live'dan daha iyi.. en azından amfi simülezon kalitesi açısından, bir de sesler daha dijitize geldi XT Live'da.. Neyse, tarz-zevk meselesi.. Ben yobazım 😀
haydaaa :roll:seker_r demiş ki:kıvanc gercekten coooook tatlı 🙂 ben sadece tanısmak istemezdim umarım kız arkadası yokturrrrr,,, :roll: