seker_r demiş ki:kıvanc gercekten coooook tatlı 🙂 ben sadece tanısmak istemezdim umarım kız arkadası yokturrrrr,,, :roll:
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :!: :?: :!: :?: :!: :?: :?: :!: :!: :?: :!: :!: :?: :!: 8O 8O 8O
seker_r demiş ki:kıvanc gercekten coooook tatlı 🙂 ben sadece tanısmak istemezdim umarım kız arkadası yokturrrrr,,, :roll:
akinu demiş ki:Önce teletubby, sonra da bu...? Kıvanç, kravatlı imajdan şaşma derim ben 😀
seker_r demiş ki:tamamda nie kızıosun... 😢
Çok teşekkürler zottirifikasyon. Şubat sonlarına doğru bu demonun tam halini çıkaracağız, umarız onu da beğenirsin...zottirifikasyon demiş ki:demolarınız güzelmiş tebrikler
SurguN demiş ki:Olm ERDEM az kaldı patlatıcam bombaları babam ile temaslarım devam etmekte 🙂 bekleyin beni donatacam masayı 🙂 s le Rg ile dsl ile gt8 ile 🙂 🙂
SurguN demiş ki:Olm ERDEM az kaldı patlatıcam bombaları babam ile temaslarım devam etmekte 🙂 bekleyin beni donatacam masayı 🙂 s le Rg ile dsl ile gt8 ile 🙂 🙂
Ben ekipmanı söylemeyeyim, :twisted: bir ara bakarsınız :twisted: Caner bilir :roll:tornado demiş ki:SurguN demiş ki:Olm ERDEM az kaldı patlatıcam bombaları babam ile temaslarım devam etmekte 🙂 bekleyin beni donatacam masayı 🙂 s le Rg ile dsl ile gt8 ile 🙂 🙂
ankaradan deli gibi tonlar yükselecek birkaç ay içerisinde inşallah canercim.. bi ara da şu xt'yi görelim.. gt8'i de görelim tabi.. oha lan ne ekipman varmış çevrede maaşallah Allah nazardan saklasın