bir takım resimlerimiz official fotoğrafçımız tarafından yüklenmiş, mutluluk ve hezeyan içerisindeyiz.. fotoğrafları kısaca açıklama gereği duyuyorum, müşaade altına alıyorum bu ölümsüz kareleri..
1- 31 ekim biziz konserinden önce (sanki başka konser vermişiz gibi tarih de veriyorum, dikkat) masada ne idüğü belirsiz hareketler içerisinde cicibebe.. soldan sağa ben(erdem), engin'in kuzeni çağın, davulcumuz koray, inanılması güç yüz ifadesi ile basçımız kıvanç, gitaristimiz engin ve yumruğu..
2- Koray ve Kıvanç davulcu kardeşliği temasıyla, aynı gecede çekilen bu fotoğrafta biraraya gelmişler (Kıvanç bu msj yazılırken Sürgün'ün ve Overdose'un davulculuğunu üstlenmiştir, multi-yetenektir kendisi)
3- Dışardan gelen bir duman kütlesini içime çekerken görülüyorum... mu? Hayır sigarayla karizmatik poz verme derdindeyim sadece..
4- Gitaristimiz Engin'in doğal kürkünden arta kalan bölümde basçımız Kıvancın 3 hafta üzerinden çıkarmadığı elbiselerinin Detay stüdyolarının duvarlarıyla akıl almaz raksı belgelenmiş burada..
5- Gitaristimiz Engin ciddi bir ortamda nasıl durulur, nasıl efendi olunur konularında ders veriyor adeta cümle aleme..
Biraz laubali bir dilde yazılmış olsa da, yukarıdaki açıklamalar bizim kim olduğumuzu merak eden kişilere(hala karşılaşamadık öyle birileriyle gerçi ama olacak inşallah 🙂 ) yönelik açıklamalardır.. Tümü gerçektir.