ridechild demiş ki:Evet bir dolu hatalarımız var ama demonun şu anda kafamızdaki kalıba uymamasının bir nedeni hatta belki de en büyük nedeni çalımlardan öte mix aşamasındaki sıkıntımız.Volkan abi'ye çok teşşekkürler ve sonsuz saygılar ama biz kafamızdaki balansı ve masteringdeki tonlamayı anlatamıyoruz galiba.Her şeye rağmen bu kadar emeğimiz var ve ben hepinizle gurur duyuyorum.
Bu arada bizi merakla bekleyen ve gerçekten severek dinleyen herkese sevgiler,teşekkürler...
iogus demiş ki:ridechild demiş ki:Evet bir dolu hatalarımız var ama demonun şu anda kafamızdaki kalıba uymamasının bir nedeni hatta belki de en büyük nedeni çalımlardan öte mix aşamasındaki sıkıntımız.Volkan abi'ye çok teşşekkürler ve sonsuz saygılar ama biz kafamızdaki balansı ve masteringdeki tonlamayı anlatamıyoruz galiba.Her şeye rağmen bu kadar emeğimiz var ve ben hepinizle gurur duyuyorum.
Bu arada bizi merakla bekleyen ve gerçekten severek dinleyen herkese sevgiler,teşekkürler...
Cocuklar, hepinizi calismalarinizdan dolayi kutluyorum. Bana calismalarinizin bir CD si gelmisti. Eminim daha da ilerletmissinizdir. Forumdaki yazismalarinizi okuyunca da sizlerle gurur duydum. Hepiniz piril piril genclersiniz. Calisma ve basarilarinizin devamini diliyorum. Uygun bir zamanda Ankara'da olursam sizlerle de tanismak isterim. Ben kim miyim? Engin'in babasiyim 🙂 Gorusmek uzere...Iyi calismalar
iogus demiş ki:biz de sizinle tanışmak isteriz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz..