Arkadaslar ben sizi bir kere izleme fırsatı buldum ondada bir arkadasım cok övüyordu sizi (o kendini biliyor
😆 )o fasılla gelmiştim ve gercekten sevmiştim sonra nokia kayıtlarınız falan dinledim gercekten başarılı bır grup oldugunuzu ben yeni sayılsada keşfetmiş oldum ama yukarda sorunlar yaşadıgınızı görmek üzdü beni umarım herşey sizin için en hayırlısı olur bilmem nekadar kabul edersiniz ama yukarda YÜREKTEN yazılan mısralardan dolayı söliyim ki yanınızdayım bilmem nekadar dogru olur ama dürüst insanlara güvenirim ve sizin bir dostunuzum
😉
:idea: :idea: ve dikkatimi çeken sizi tebrik etmek istedigim konu :idea: :idea:
maresalx demiş ki:
bana özel mesaj atıp biliyorsun sadece müzikle ilgili şeylere cevap yazıyoruz dediler.!!!
Kesinlikle olgunca ve profesyonelce bir davranış
Bunun üzerine ciddi bir şekılde formunuzdaki cogu yazıları takip ettim gercekten helal olsun dıyorum bişi demıyorum işte gercek bir grup biryerlere gelecekse buşekilde gelir.. şimdi çogu kişiden tepkide alcak olsam bile bu böyle herkez neyin ne oldugunu biliyor cogu forum sayfalarında hep geyik '''yok arkadas konusmaları , yok yılbasında şöle oldu böle yapalım yok grupta içinde sorun oldu(bizene içinde hallet dimi sorunlarını) falan daha uzar gider'''
Ama sizde böle şeylerin olmadıgını biraz gec farkettim ama olsun sizinde dedigim gibi iyi yerlere geleceginiz belli çünkü cogu sey yürekten istemekle olur öle millet görsün diye şekil olsun diye yok grubumun formu ilk sayfada dursun diye bir çaba yok tekrardan helal olsun diyorum benim bildigim böle müzik dısında konusma yapmayan 3tane grup var;
1- PARADOX (herkes neyin ne oldugunu biliyo bitanelerim onlar benim)
2- CİN SEDDİ (herkes bununda ne oldugunu biliyo ikincitanelerim bunlarda benim)
3- PİN-UP(ha bunların amacı farklı ama olsun onlarda muzık dışında konusmuyo)
NOT:Belki gözumden kaçan bikac daha grup vardır ama okadar sadece...
** ((((sakın ama sakın digerleri polemik yapmasın cevabım; forumlarının sayfalarını okusunlaRRRR)))**
Başarılar Diliyorum sizlere bilmem sizin için önemlimi ama yalnız degilsiniz enazından bir dost,bir arkadas,bir fan kazandınız ....
(heee birde maresalx(can) var bıldıgım saglam fanınız
😛 )
Başarılar.