esrainan demiş ki:arkadaşlar biliyoeunuz tum çiçekler guzledir ama bascınız ciçekten de guzel
walla benim bildigim bu tip iltifatlar genelde erkeklerden hatunlara gider ama neyse(emrem kanma bence 8O ) :roll:
esrainan demiş ki:arkadaşlar biliyoeunuz tum çiçekler guzledir ama bascınız ciçekten de guzel
esrainan demiş ki:niye durust olmak yanlışmı. saklamam için sebep soliyebilirmisin
cirkefinbascisi demiş ki:sen bendende güzelsin bayan.
morvedelisi demiş ki:Cemali-Duymak İstiyorum Cover olayı gayet leziz olmuş..
dün gece 2 defa dinlemek iyi geldi,yapan ellere sağlık..
cirkefinbascisi demiş ki:morvedelisi demiş ki:Cemali-Duymak İstiyorum Cover olayı gayet leziz olmuş..
dün gece 2 defa dinlemek iyi geldi,yapan ellere sağlık..
bu iki şarkıyla birlikte birde radiohead-knives out'uda ekledik.dinleme fırsatın oldumu bilmiyorum genelde ilk bölümde çalıyoruz.zaten en güzeller hep ilk bölümde bitiyo.bu bölümde zaten 3 radiohead var.eğer gelcekseniz biraz erken gelinde bu şarkıları dinleyecek birileri olsun ortamda.
roxanne demiş ki:valla "duymak istiyorum" beni çok şaşırtan bi şarkı oldu....sevmezdim hiç, çok beğendim ellerinize sağlık, süper olmuş....kereviz yemeyen bi adama ,parmaklarını yedirecek bi tat sunmak gibi oldu....çok başarılısınız arkadaşlar çok....öptüm sizi....emre yi iki kre öpeyim hayran kitlesi sağlamış olalım hiç olmadı.....boşuna devamı gelcek mi diye bekleme sende emre...yok bizde öyle ağır abla iltifatları üzgünüm.....😛
roxanne demiş ki:valla "duymak istiyorum" beni çok şaşırtan bi şarkı oldu....sevmezdim hiç, çok beğendim ellerinize sağlık, süper olmuş....kereviz yemeyen bi adama ,parmaklarını yedirecek bi tat sunmak gibi oldu....çok başarılısınız arkadaşlar çok....öptüm sizi....emre yi iki kre öpeyim hayran kitlesi sağlamış olalım hiç olmadı.....boşuna devamı gelcek mi diye bekleme sende emre...yok bizde öyle ağır abla iltifatları üzgünüm.....😛