nonsleeper demiş ki:bugün, bugün neydi pazartesi, pazartesi bugün, felix bar pazartesi bugün çirkef, çirkef bugün pazartesi felix, felix pazartesi çirkef bugün
ben pek anlayamadım.
nonsleeper demiş ki:bugün, bugün neydi pazartesi, pazartesi bugün, felix bar pazartesi bugün çirkef, çirkef bugün pazartesi felix, felix pazartesi çirkef bugün
nonsleeper demiş ki:buyur tabi herkese açık kapımız, perşembeleri giriş 10 milyon uyar mı 🙂 cuma günü oozeda sahneyede gelebilirsin onun içinde 10milyona anlaşırız, hatta 1 şarkıda söyle bize ooze da 20milyon, baya paragöz oldum bu aralar nedendir acep? aslında güzel olurdu dimi baya karlı 🙂 (hehe şapkalı "a" yapamıom)
bu hafta dinlemek nasip oldu gercekten diğerleri gbi başarılı tam gaz devam!cirkefinbascisi demiş ki:morvedelisi demiş ki:Cemali-Duymak İstiyorum Cover olayı gayet leziz olmuş..
dün gece 2 defa dinlemek iyi geldi,yapan ellere sağlık..
bu iki şarkıyla birlikte birde radiohead-knives out'uda ekledik.dinleme fırsatın oldumu bilmiyorum genelde ilk bölümde çalıyoruz.zaten en güzeller hep ilk bölümde bitiyo.bu bölümde zaten 3 radiohead var.eğer gelcekseniz biraz erken gelinde bu şarkıları dinleyecek birileri olsun ortamda.
vaalaaa yiğit öle oldu sanki bende yorgunsundur diye ulaşmadım sana neyse sözün söz 🙂 görüşürüz! salı sevgiler gününde ok!nonsleeper demiş ki:serkancım ekmiş gibi oldum seni dün kusura bakma, felixteki man-a-man'in ilk programında orda olucam getiricem processoru, söz bak 🙂