Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

• Konuyu açan Konuyu açan denizhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darken_blacken demiş ki:
cok düşünceli ve itinalı bir grupsunuz teşekkür ederiz 🙂 .. bir süre geçtikten sonra mutlaka tekrar dinlemeye geleceğiz sizi.. bir süre diuorum çünkü biliyorum ki repertuar değiştirmek (yarıya yakın belki) mümkün olmuyor.. bunu anlayışla karşılıyorum ancak her ne kadar sevdiğimiz bir grup da olsa çoğunluğu aynı parçaları dinlemek rutin olmaya başlıyor.. bu sebeple ara vermek ve sonrasında yeni ve güzel yorumlar dinlemek çok daha keyifli oluyor..
hepinize kolay gelsin..

bu güzel bi teori, bence çok haklısın 🙂 repertuarın 2. bölüm dışında çok fazla değişeceği günler yakındır, geldiğiniz zaman (yılbaşından sonra sanırım) değişmeyen 2. bölüm için 45dk katlanırsınız artık 😉

sierraalfa demiş ki:
direc-t şarkılarındaki yorumlarınızı çok beğeniyorum,dün gece bitmek bilmeyen isteklerden dolayı Ama aşkım yok'a sıra gelmedi sanırım 🙁

ama biz yine çok eğlendik saolun varolun 😛

cumartesi "ama aşkım yok" benim yüzümden çalamadık, sesim biraz yorgun ve rahatsızdı o yüzden söylemek istemedim şarkıyı, ama bir daha ki programa tabi ki çalarız

nonsleeper demiş ki:
darken_blacken demiş ki:
cok düşünceli ve itinalı bir grupsunuz teşekkür ederiz 🙂 .. bir süre geçtikten sonra mutlaka tekrar dinlemeye geleceğiz sizi.. bir süre diuorum çünkü biliyorum ki repertuar değiştirmek (yarıya yakın belki) mümkün olmuyor.. bunu anlayışla karşılıyorum ancak her ne kadar sevdiğimiz bir grup da olsa çoğunluğu aynı parçaları dinlemek rutin olmaya başlıyor.. bu sebeple ara vermek ve sonrasında yeni ve güzel yorumlar dinlemek çok daha keyifli oluyor..
hepinize kolay gelsin..

bu güzel bi teori, bence çok haklısın 🙂 repertuarın 2. bölüm dışında çok fazla değişeceği günler yakındır, geldiğiniz zaman (yılbaşından sonra sanırım) değişmeyen 2. bölüm için 45dk katlanırsınız artık 😉

katlanmak gibi bir lüksümüz olamaz yanlış anlaşılmak istemem.. arkadaşlarımızla bara gidiyoruz ve bunu bir aktivite olarak görüyoruz.. repertuarın tamamının sevdiğimiz parçalardan oluşmasını beklemek bencilce bir davranış olur.. varmak istediğim nokta, zaten orada olmak ve evin dışında bir yerlerde müzik dinlemek ve mümkün olduğu kadar muhabbet etmek bize zevk verirken dinlemekten hoşlandığımız parçları yorumlamanız extra keyif veriyor.. yoksa maksat sizi sıkıştırmak veya yönledirmeye çalışmak değil 🙂 .. ama önemsemeniz çok güzel.. teşekkürler..

valla sadece arkadaş değil geçen gece annem ve arkadaşıyla da gittim ben ooze a...çok eğlendiler.....repertuar ın geniş olmasının nedenini kavradım sayelerinde.......... 🙂
tüm çirkef ailesine cuma gecesi için teşekkürler.........

darken_blacken demiş ki:
nonsleeper demiş ki:
darken_blacken demiş ki:
hepinize kolay gelsin..

katlanmak gibi bir lüksümüz olamaz yanlış anlaşılmak istemem.. arkadaşlarımızla bara gidiyoruz ve bunu bir aktivite olarak görüyoruz.. repertuarın tamamının sevdiğimiz parçalardan oluşmasını beklemek bencilce bir davranış olur.. varmak istediğim nokta, zaten orada olmak ve evin dışında bir yerlerde müzik dinlemek ve mümkün olduğu kadar muhabbet etmek bize zevk verirken dinlemekten hoşlandığımız parçları yorumlamanız extra keyif veriyor.. yoksa maksat sizi sıkıştırmak veya yönledirmeye çalışmak değil 🙂 .. ama önemsemeniz çok güzel.. teşekkürler..

anlayışınız için teşekkür ederim, genelde herkes konuya bu şekilde bakamıyor

nonsleeper demiş ki:
darken_blacken demiş ki:
nonsleeper demiş ki:
darken_blacken demiş ki:
hepinize kolay gelsin..

anlayışınız için teşekkür ederim, genelde herkes konuya bu şekilde bakamıyor

yok yok ben çok teşekkür ederim 😳 😀

Ben de merak ediyodum..niye her şarkıda bu şarkı şunun için bunun için

gelsin diyip durduğunuzu 😛 demek insanların hoşuna gidiyomuşş isimleri

söylenince 😀

Teşekkürlerrr 😉

bocux demiş ki:
Ben de merak ediyodum..niye her şarkıda bu şarkı şunun için bunun için

gelsin diyip durduğunuzu 😛 demek insanların hoşuna gidiyomuşş isimleri

söylenince 😀

Teşekkürlerrr 😉

valla açık konuşmak gerekirse, ben de şarkı istediğimde benim ismim de söyleniyo.........ve bu hoşuma da gidiyo.........yalnız şöyle bişi var......benim isteyipte adımın söylendiği şarkıların sayısı, istemeden sadece sevdiğimi bildikleri için bana hediye edilen şarkıların sayısından azdır.........
anlatmak istediğim; çirkef bunu gönülden yapıyo.bu da gayet hoş bi durum...mutluluk verici.......

NAZLIIIIII demiş ki:
dun gece dogumgunumde cok eglendık. gecemızı guzellestırdıgınız ıcın tesekkur ederız. 😉

eft çok eğlendik valla yaaa...saolunnn.. 😀 kafanısı şişirdik biraz ama.. :roll: o şarkı şuna gelsin.. bu şarkı ona gelsin falan... 8O ii dayandınıss...ama bizde "bildiğimizz" her şarkıya katıldık yanii hakkımız yenmesinn.... :twisted: :twisted:
eheheheh.. bu arada pasta nasıldı pasta... 😀 beğendinis ama di mii... 😉
neyse tekrar teşekkürlerr...herşeyiyle güsel bi geceydii... :dans
eğlenmeye devamm.... 😉

darken_blacken demiş ki:
Radiohead - Paranoid Android
dinlemek güzel olurdu sizden.. ihtimali var mıdır?

dün gece "bliss" istek geldi çok şaşırdım, biz o şarkıyı 1 aydır çalmıyoruz ve repertuardan şimdilik çıkardık, geçen cumartesi'de "muscle museum" istek gelmişti, yanılmıyorsam onu da 2 yıl önce repertuardan kaldırmıştık, "paranoid android" eklemeyi çok düşündük, ama yanılmıyorsam 3 gitar ve 4 vokal gerektiren bir şarkı, bizde 2 gitar ve 2 vokal var, şimdi bu şartlarda;
1) "paranoid android" çalarsak hakkını vermemiz gerektiğini düşünüyorum, veremeyiz galiba
2) iyi çalsak bile arz/talep meselesi yüzünden bence "bliss" ve "muscle museum" gibi tepki almadığı için repertuarda 2 ay gibi bi süre tutunabilir, bunlar gibi sevdiğim şarkılar repertuardan çıkınca da ben çok üzülüyorum
3) tabi bunlar benim görüşlerim, grup arkadaşlarım ne der bilmiyorum, konuşmak, tartışmak lazım

Geri