bocux demiş ki:2-3 şarkı hariç lafım çarşamba gecesine aitti 😛
sanırım cumartesileri bu sayı iki katına çıkıyor 😉
darken_blacken demiş ki:cok düşünceli ve itinalı bir grupsunuz teşekkür ederiz 🙂 .. bir süre geçtikten sonra mutlaka tekrar dinlemeye geleceğiz sizi.. bir süre diuorum çünkü biliyorum ki repertuar değiştirmek (yarıya yakın belki) mümkün olmuyor.. bunu anlayışla karşılıyorum ancak her ne kadar sevdiğimiz bir grup da olsa çoğunluğu aynı parçaları dinlemek rutin olmaya başlıyor.. bu sebeple ara vermek ve sonrasında yeni ve güzel yorumlar dinlemek çok daha keyifli oluyor..
hepinize kolay gelsin..
sierraalfa demiş ki:direc-t şarkılarındaki yorumlarınızı çok beğeniyorum,dün gece bitmek bilmeyen isteklerden dolayı Ama aşkım yok'a sıra gelmedi sanırım 🙁
ama biz yine çok eğlendik saolun varolun 😛
nonsleeper demiş ki:darken_blacken demiş ki:cok düşünceli ve itinalı bir grupsunuz teşekkür ederiz 🙂 .. bir süre geçtikten sonra mutlaka tekrar dinlemeye geleceğiz sizi.. bir süre diuorum çünkü biliyorum ki repertuar değiştirmek (yarıya yakın belki) mümkün olmuyor.. bunu anlayışla karşılıyorum ancak her ne kadar sevdiğimiz bir grup da olsa çoğunluğu aynı parçaları dinlemek rutin olmaya başlıyor.. bu sebeple ara vermek ve sonrasında yeni ve güzel yorumlar dinlemek çok daha keyifli oluyor..
hepinize kolay gelsin..
bu güzel bi teori, bence çok haklısın 🙂 repertuarın 2. bölüm dışında çok fazla değişeceği günler yakındır, geldiğiniz zaman (yılbaşından sonra sanırım) değişmeyen 2. bölüm için 45dk katlanırsınız artık 😉
roxanne demiş ki:valla sadece arkadaş değil geçen gece annem ve arkadaşıyla da gittim ben ooze a...çok eğlendiler.....repertuar ın geniş olmasının nedenini kavradım sayelerinde.......... 🙂
tüm çirkef ailesine cuma gecesi için teşekkürler.........
darken_blacken demiş ki:nonsleeper demiş ki:darken_blacken demiş ki:cok düşünceli ve itinalı bir grupsunuz teşekkür ederiz 🙂 .. bir süre geçtikten sonra mutlaka tekrar dinlemeye geleceğiz sizi.. bir süre diuorum çünkü biliyorum ki repertuar değiştirmek (yarıya yakın belki) mümkün olmuyor.. bunu anlayışla karşılıyorum ancak her ne kadar sevdiğimiz bir grup da olsa çoğunluğu aynı parçaları dinlemek rutin olmaya başlıyor.. bu sebeple ara vermek ve sonrasında yeni ve güzel yorumlar dinlemek çok daha keyifli oluyor..
hepinize kolay gelsin..
bu güzel bi teori, bence çok haklısın 🙂 repertuarın 2. bölüm dışında çok fazla değişeceği günler yakındır, geldiğiniz zaman (yılbaşından sonra sanırım) değişmeyen 2. bölüm için 45dk katlanırsınız artık 😉
katlanmak gibi bir lüksümüz olamaz yanlış anlaşılmak istemem.. arkadaşlarımızla bara gidiyoruz ve bunu bir aktivite olarak görüyoruz.. repertuarın tamamının sevdiğimiz parçalardan oluşmasını beklemek bencilce bir davranış olur.. varmak istediğim nokta, zaten orada olmak ve evin dışında bir yerlerde müzik dinlemek ve mümkün olduğu kadar muhabbet etmek bize zevk verirken dinlemekten hoşlandığımız parçları yorumlamanız extra keyif veriyor.. yoksa maksat sizi sıkıştırmak veya yönledirmeye çalışmak değil 🙂 .. ama önemsemeniz çok güzel.. teşekkürler..
Antibiyotik demiş ki:dün gece beri de maddi desteğe ihtiyacı olan arkadaşlar yararına düzenlediğimiz gecede sahne aldığı için çirkef üyelerine teşekkür ederiz.
nonsleeper demiş ki:darken_blacken demiş ki:nonsleeper demiş ki:darken_blacken demiş ki:cok düşünceli ve itinalı bir grupsunuz teşekkür ederiz 🙂 .. bir süre geçtikten sonra mutlaka tekrar dinlemeye geleceğiz sizi.. bir süre diuorum çünkü biliyorum ki repertuar değiştirmek (yarıya yakın belki) mümkün olmuyor.. bunu anlayışla karşılıyorum ancak her ne kadar sevdiğimiz bir grup da olsa çoğunluğu aynı parçaları dinlemek rutin olmaya başlıyor.. bu sebeple ara vermek ve sonrasında yeni ve güzel yorumlar dinlemek çok daha keyifli oluyor..
hepinize kolay gelsin..
katlanmak gibi bir lüksümüz olamaz yanlış anlaşılmak istemem.. arkadaşlarımızla bara gidiyoruz ve bunu bir aktivite olarak görüyoruz.. repertuarın tamamının sevdiğimiz parçalardan oluşmasını beklemek bencilce bir davranış olur.. varmak istediğim nokta, zaten orada olmak ve evin dışında bir yerlerde müzik dinlemek ve mümkün olduğu kadar muhabbet etmek bize zevk verirken dinlemekten hoşlandığımız parçları yorumlamanız extra keyif veriyor.. yoksa maksat sizi sıkıştırmak veya yönledirmeye çalışmak değil 🙂 .. ama önemsemeniz çok güzel.. teşekkürler..
anlayışınız için teşekkür ederim, genelde herkes konuya bu şekilde bakamıyor
bocux demiş ki:Ben de merak ediyodum..niye her şarkıda bu şarkı şunun için bunun için
gelsin diyip durduğunuzu 😛 demek insanların hoşuna gidiyomuşş isimleri
söylenince 😀
Teşekkürlerrr 😉
NAZLIIIIII demiş ki:dun gece dogumgunumde cok eglendık. gecemızı guzellestırdıgınız ıcın tesekkur ederız. 😉
darken_blacken demiş ki:Radiohead - Paranoid Android
dinlemek güzel olurdu sizden.. ihtimali var mıdır?