nonsleeper demiş ki:darken_blacken demiş ki:Radiohead - Paranoid Android
dinlemek güzel olurdu sizden.. ihtimali var mıdır?
dün gece "bliss" istek geldi çok şaşırdım, biz o şarkıyı 1 aydır çalmıyoruz ve repertuardan şimdilik çıkardık, geçen cumartesi'de "muscle museum" istek gelmişti, yanılmıyorsam onu da 2 yıl önce repertuardan kaldırmıştık, "paranoid android" eklemeyi çok düşündük, ama yanılmıyorsam 3 gitar ve 4 vokal gerektiren bir şarkı, bizde 2 gitar ve 2 vokal var, şimdi bu şartlarda;
1) "paranoid android" çalarsak hakkını vermemiz gerektiğini düşünüyorum, veremeyiz galiba
2) iyi çalsak bile arz/talep meselesi yüzünden bence "bliss" ve "muscle museum" gibi tepki almadığı için repertuarda 2 ay gibi bi süre tutunabilir, bunlar gibi sevdiğim şarkılar repertuardan çıkınca da ben çok üzülüyorum
3) tabi bunlar benim görüşlerim, grup arkadaşlarım ne der bilmiyorum, konuşmak, tartışmak lazım
yazışmalarımız karşılıklı dialoğa dönüştü farkındayım 😀 .. bu parçanın bu denli dolu enstrümana sahip olduğunun farkında değildim.. haklısınız.. muse parçalarına gelince bildiğim kadarıyla new born çalıyordunuz o da repertuardan uzaklaştırılmış sanırım.. aslına bakarsanız ben bu kitleyi merak ediyorum.. çünkü çıkartılan parçalar genel itiberiyle yavaş ve gündemde olmayan parçalar.. yani bar dinleyicisi (bu tamamen benim şimdi uydurduğum bir sıfat saygısız olduğu düşünülmesin lütfen) şu anda piyasada dinlenen ve çoğunluğu hareketli parçalardan oluşan bir repertuar mı bekliyor sizden.. bu sadece bir soru :roll: