darken_blacken demiş ki:Helldoado'dan bir parça çalmanız mümküm müdür?
kelkemal demiş ki:slm beyler uzun zamandır görüşemiyoz, tatilede girdik nikita party vol:2 gerçekleştirilmeli die düşünüyorum şöyle oxanalı helgalı 😳 3'e 5'e de kanmalı tatilin farkına varılmalı. o kadar.
julia demiş ki:oozeda tanıstık o kalabalık kuliste. yaz günüydü sonra çağdaşla uzun bi sohbete basladık sabaha kadar 🙂 sonra bi anda hayatıma girdiniz. terminale sizi dinlemeye geldiğimiz günler, beraber oozea gitmemiz emrenin inat etmeleri.. dungeonda deli gibi sarhos olmustuk hepimiz.. sanırım emre ve kemal derslerden kurtulmuştu o gece onu kutlamıştık. hiç okadar sarhoş olmamıştım 🙂 sonra saçma sapan olaylar, saçma sapan insanlar yüzünden aramıza mesafeler girdi. ama sizi çok seviyorum. umarım istediğiniz gibi olur herşey. artık mesafeler hem konusmamıza hem görüşmemize engel. ama sizi unutmadım... sadece bi yerlerde hatırlandığınızı bilin istedim.. 😉
bocux demiş ki::zipla :dans :zipla :dans
o kadar ısrar etmemde bi sebep varmış demek 😛
süper, şahane ,hatta en güzelinden olmuş ,eyvallah
:taptim :taptim
cirkefinbascisi demiş ki:madem ki placebo bu kadar seviliyor,madem ki bizde çok seviyoruz niye biraz daha placebo çalmayalım ki dedik ve special k'in ardından bi tane daha yaptık.en geç cumaya çalınacaktır.haberiniz ola